Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ztracená životní láska

a můžu vědět, co ve vztazích není rizikové? Předně je vůbec rizikové nějaký navázat, protože to může špatně dopadnout, žejo.

mno, znám pár dvojic, který se rozešli (i dál než 100km) a zase sešli a fungujou doteď a pauza jim jen prospěla a vyčistila vzduch. taky znám pár dvojic, který se rozpadly kvůli rodičům nebo měly co dělat aby ustály, že jim do toho kraflaj dost divný rodiče. no, neřek to sice Plzák, ale co tě nezabije, to tě posílí.

A´t si zadavatel sám rozhodne, jestli chce bejt mouchy-snězte-si-mě kdo-nic-nedělá-ten-nic-nezkazí a na ten vztah rezignovat rovnou - v tom případě si spíš ta holka může gratulovat, že se konečně zbavila pasivního trumbery (jéžiš pardon, chtěla jsem říct hrdýho chlapa ;-)) kterýmu ona ani těch 8 let teď nestojí ani za jediný zavolání nebo sms. Možná bude přemejšlet, jestli si vůbec všimnul, že zmizela ona nebo nábytek, když jeho reakce bude úplně stejná, jako kdyby si toho ani nevšimnul..

Snad mu nikdo ani nedoporučuje aby ji stalkoval nebo se nějak nedůstojně doprošoval ani mu neslibujeme, že si to dotyčná okamžitě nebo časem rozmyslí. Ale za dotaz nic nedá, navíc je to dobrej začátek k tomu, aby spolu byli schopný dál vycházet jako lidi a ne jako uražený děcka (kterým jsou ty hrdý chlapi často dost nápadně podobný)

toť ženskej pohled

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny