Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Slíbené penize na opravu po koupi stále nepřišli

Samozřejmě že sedl, ale zadne naznaky zavad. Po rozebrani jistych casti a zjisteni nekolika informaci jsem zjistil ze to ani vstriky nebudou ale jiná, levnejsi, soucast.

V servisu, kde jsem to měl na rychlé prohlidce, to samozrejme vsechno nedelali a jen senzkontrolovali predevsim funkcki casti podvozku, motoru a prevodovky. Samozrejme i s takovou zavadou jako vstriky jsem pocital.

Servis delá i několikanásobne dražší auta v milionivych castkach a vraci se tam vsichni lidi. Navic cast z nich z nám a vim co je to za lidi.

Bylo mi receno že toto auto v tak skvelem atavu po vsech strankach tam již dlouho nevidel. Naprosto bez koroze, motor přede bez jakehokoli naznaku zaváhani ( už proto se zdaji vstriky jako vyloučené) prevodovka automat je take v dobrem stavu. Jinak delane podovozkove dily zánovně a pod. Nejenom ze servisu jsem mel jednoznačne receno by v tomto stavu auto mela stat o par desitek tisic vice a ze za moji cenu je to vyhodne i po pripadne oprave. A jeste se ziskem prodejné. Proto jsem si auto nechal a nevracel. I já sic ne jako automechanik poznám ze to aute je ve skvelem stavu. Dokonce jsem mel už nabidku na odkup od kamarada za stejnou cenu xo jsem ho koupil. Takže to asi vazne nebude tak spatne. Slo mi spis v tuto chvili o tu vtahovou stranku mezi mnou a prodavajcim. Zda by jste se ozvali a pozadovali ty penize i presto ze na ně oficialne narok nemam

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny