Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Názor na protein

Zdravím. Měl bych dotaz. Jaký máte názor na proteiny? Nikdy jsem žádný neměl, ale chtěl bych zkusit, třeba i jen jako doplňek některých věcí atp. Například jsem teď v rychlosti našel http://eshop.aktin.cz/myprotein-impact-whey-protei n .Podle složení by neměl být špatný, ale otázkou je, jestli to vůbec k něčemu je a jestli to neškodí. Máte zkušenosti?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
ale otázkou je, jestli to vůbec k něčemu je a jestli to neškodí. Máte zkušenosti? Ano, mám docela d… poslední
Párek v rohlíku 29.06.2017 10:42
Párek v rohlíku

ale otázkou je, jestli to vůbec k něčemu je a jestli to neškodí. Máte zkušenosti?

Ano, mám docela dlohodobé zkušenosti.
Zakladní otazka je 'K čemu ty proteiny bereš ?"
- Ty tebou uvedené "MY PROTEIN" znam (snad nejlepší poměr kvalita > cena), používal jsem je skoro 6 měsíců, WHY bych hlavně nedoporučoval těm, co mají problém trávit laktozu, pro takové se používá výtažek proteinu z BRAUN ríže na místo výtažku z mléka (syrovátek, které se o něco rychleji vstřebávají organismem)

- Typ proteinu, nebo spíše poměr obsahu sačku (%glukoza %protein %liptidy) zaleží jen na tom , k čemu ty proteiny bereš, při posilovaní, jako komplement pri stravě, hubnutí/dieta a podobně, treba hodně vegetarianů ci veganů konsumuje proteiny tímto způsobem.
(skodlivé přímo nejsou, tedy az u lidí s problémem 'laktoza', ale vyši davky můzou vysušovat organismus, nadmerné davky mohou také prudce zdvyhnou vahu, ale to jsou spíš Mass Gaigner jak WHY)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru