Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak slušně požádat souseda, aby uklidnil svého štěkajícího psa

Ja neviem, ja mam dnes pocit, ze ludia su totalne blbi (nebrat osobne myslim vseobecne).
Pred 20-30 rokmi, by sa tento problem riesil nasledovne.
Pes steka, teba to obtazuje zazvonis u prvych susedov a zistis co a ako. Pri maximalne tretom susedovi uz budes mat informacie o majitelovi psa aj psovi samotnom a budes vediet s kym jednas.
Je mozne, ze sa dozvies, ze je to neprisposobivy dochodca, ktory s nikym nevychadza a sanca na urovnanie bude minimalna. Napriek tomu to skusis,
Mozno sa dozvies, ze je to slusny clovek, zazvonis, vysvetlis mu, kde je problem a on prislubi napravu (mozno sa jej aj dockas).
A teraz moja otazka...preco ta nenapadlo riesit to takto hned a lezies s tym na nejaku poradnu? Co cakas, ze sa tu dozvies?
Vzdy su len dve moznost, bud je majitel psa clovek, s ktorym sa da, alebo debil, s ktorym nepohnes, ani ked budes volat pravidelne mestapo, ci hygienikov a pracovncii miestneho uradu ho x-krat budu pokutovat. Proste s debilom nepohnes a mozes viest jednu z tisicov susedskych vojen donekonecna.
Alebo je to slusny clovek a dohonete sa na prvom rande...mozno je to navyse fesna suseda a ktovie co z toho casom bude;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny