Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Otazky do školy

je povinností člověka sledovat dění v politice, číst před volbami volební programy politických stran a účastnit se voleb?
Povinné to není(zatím).Ovšem když na to budou skoro všichni kašlat,budou si vedoucí strany dělat co chtějí.To sice většinou dělají i teď,ovšem media i opoziční strany jim to dost kazí.A nechodit k volbám taky jde,ale pak člověk muže nadávat jenom sobě,proč má zase nejblbějšího starostu nebo vládu,které vůbec nechtěl.Protože čím menší účast ve volbách,tím víc vyhrávají strany s ukázněnými voliči.Jmenovat je raději nebudu.
Příklad z praxe-konkrétně já
1/dění v politice sleduji průběžně TV+internet a nadávám střídavě na všechny,nejsem v žádné straně.
2/volební programy nečtu,letáky vyhazuji hned u schránky.Stejně všichni jen slibují,co z 80% pak nesplní.
3/k volbám zatím chodím,aby nevyhrávali "ti horší".
Jestli je to úkol do školy,tak to tam moc přímo raději nepiš,zkus použít něco jako lidé by měli....

A k těm vězňům-souhlasím s Prasakem,vězni by měli pracovat.To je asi u nás ale nikdo nedonutí.Takže na ně jinak-krmit základní plnohodnotnou stravou,na to mají nárok.Zbytečně neplýtvat,tj.1.den knedlíky+UHO1+kousek masa,2.den rýže+UHO2,3.den brambory se špenátem a vejcem apod.,další dny to samé znovu.Vše ne moc ochucené.Kalorie(jouly) podle zatížení,tj.pracující víc,ostatní jen dávku pro ležícího vězně.
Kdo bude chtít lepší jídlo,může si připlatit,ale jen z peněz,které si za mřížemi sám vydělá a ne co mu pošle rodina z nakradeného.Ono by jich pak možná začalo dobrovolně pracovat o dost víc.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny