Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na etiketování vlastních produktů

Zdravím vás. :)

Měla bych dotaz k etiketování. Vyrábím domácí sirupy a nyní to potřebuji rozjet ve větším. Budu vytvářet web, budovat provozovnu a další náležitosti. Na jedné věci jsem se ale trochu zasekla. Sirup je k dostání v 300ml a 500ml skleněných lahvích a potřebuji nějak zamezit prokluzování etikety a celkově vymyslet, jak je tvořit. Design mám hotový. Bude to proužek kolem lahve, podobně jako třeba na minerálkách. Na boku se slepí k sobě. Nyní ale přemýšlím, jak zařídit tisk a přichycení k lahvi, aby průžek nejezdil nahoru - dolů a aby neprokluzoval. Tisk doma by měl výhodu v rychlosti a v tom, že když uvařím více, ihned si to dotisknu. Tisk od firmy zase v kvalitě. Zajímal by mě váš názor. Má tu někdo s podobným problémem zkušenost nebo se s někým takovým zná? Za případný kontakt bych byla velmi ráda.

Děkuji

Předmět Autor Datum
Obvykle se používá nějaký lepidlo.
Prasak 02.02.2017 20:18
Prasak
Napadají mne termotransferové tiskárny, mám dobrou zkušenost s touhle firmou www.eprin.cz ale už je…
Yarda 02.02.2017 21:00
Yarda
Má to vypadat jako na minerálce, tak co to vyřešit stejně, jako na minerálce? (tj. přilepit etiketu…
Mayhem 02.02.2017 21:15
Mayhem
Zkuste samolepící etikety pro laserové tiskárny,je to čisté,natisknete si cokoliv i s obrázky třeba… poslední
Karel04 03.02.2017 07:56
Karel04

Má to vypadat jako na minerálce, tak co to vyřešit stejně, jako na minerálce? (tj. přilepit etiketu k lahvi)

Pokud se to bude tisknout doma, chce to mít patřičnou tiskárnu (lejzr), aby se to nerozpíjelo při kontaktu s kapalinou a taky takovou, aby byly levné náplně, bude velká spotřeba barvy.

Zkuste samolepící etikety pro laserové tiskárny,je to čisté,natisknete si cokoliv i s obrázky třeba z Wordu,drží perfektně a pokud seženete barevnou laserovku,tak máte i barevné.
Mají je třeba zde nebo zde -pouze pro informaci,nehledal jsem levnější.U nás to prodávají i v papírnictví,ale z velkoobchodu budou levnější a mají všechny rozměry.Zkuste si v tom papírnictví nebo potřebách pro PC tiskárny koupit 1-2 archy A4 na zkoušku,mají to někde i po kusech.
Ty etiketovací tiskárny jsou na pár kusů moc drahé(pořizovací cena,ne materiál).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru