Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak na etiketování vlastních produktů

Zdravím vás. :)

Měla bych dotaz k etiketování. Vyrábím domácí sirupy a nyní to potřebuji rozjet ve větším. Budu vytvářet web, budovat provozovnu a další náležitosti. Na jedné věci jsem se ale trochu zasekla. Sirup je k dostání v 300ml a 500ml skleněných lahvích a potřebuji nějak zamezit prokluzování etikety a celkově vymyslet, jak je tvořit. Design mám hotový. Bude to proužek kolem lahve, podobně jako třeba na minerálkách. Na boku se slepí k sobě. Nyní ale přemýšlím, jak zařídit tisk a přichycení k lahvi, aby průžek nejezdil nahoru - dolů a aby neprokluzoval. Tisk doma by měl výhodu v rychlosti a v tom, že když uvařím více, ihned si to dotisknu. Tisk od firmy zase v kvalitě. Zajímal by mě váš názor. Má tu někdo s podobným problémem zkušenost nebo se s někým takovým zná? Za případný kontakt bych byla velmi ráda.

Děkuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zkuste samolepící etikety pro laserové tiskárny,je to čisté,natisknete si cokoliv i s obrázky třeba… poslední
Karel04 03.02.2017 07:56
Karel04

Zkuste samolepící etikety pro laserové tiskárny,je to čisté,natisknete si cokoliv i s obrázky třeba z Wordu,drží perfektně a pokud seženete barevnou laserovku,tak máte i barevné.
Mají je třeba zde nebo zde -pouze pro informaci,nehledal jsem levnější.U nás to prodávají i v papírnictví,ale z velkoobchodu budou levnější a mají všechny rozměry.Zkuste si v tom papírnictví nebo potřebách pro PC tiskárny koupit 1-2 archy A4 na zkoušku,mají to někde i po kusech.
Ty etiketovací tiskárny jsou na pár kusů moc drahé(pořizovací cena,ne materiál).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru