Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Křehký plátek vs Rohlík/chleba

Zdravím,
rád bych se zeptal ohledně výživy. Polepším si pokud úplně vyřadím rohlíky/chleba a nahradím to "křehkými plátky" něco takového(https://nakup.itesco.cz/groceries/cs-CZ/products/2 001015084571) Jen já měl zrovna nějaké rýžové.
Jsem řidič z povolání, takže jsem odkázán na takovou mizernou stravu celý den. Do teď jsem se tak nějak pásl na rohlík+paštika atd..... za pracovní týden(5dní) jsem snědl cca 20 rohlíků+malý chléb, nebo 30 rohlíků. Nějaké ty paštiky, trvanlivé salámy atd...+ igelitku plnou mrkve, jablek, pomerančů a dalšího ovoce/zeleniny co si zrovna na týden nakoupím.

Otázka zní pokud bych úplně vyřadil chleba/rohlíky, paštiky.
A nahradil to těmi křehkými plátky, přísun zeleniny+ovoce by zůstal stejný. Bude to zdravější strava, nebo je to stejné svinstvo?
Zkoušel jsem to už minulý týden a docela to bylo fajn, chutnají mě ty plátky samotné bez ničeho jen tak si je chroupat. Zasytí, nekazí se a chutnají.

Nejde mi o hubnutí, váhu mám stále dobrou ač se sám divím když se podívám na moji stravu. Ale jde mi o to, abych si dále nehuntoval tolik zdraví.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny