Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Váha

Ahoj,
Je mi 14let už dva týdny s mam tu problém s mojí váhou. Měřím 167cm a vážím 61kg... Podle mě je to hodně co myslíte vy? Problém je ale v tom že já skoro nejím, McDonald či KFC jednou za půl roku, cola mi nechutná piji jen Dobrou Vodu a Korunní ochucené je to dobre nebo ne? :/ A k tomu jídlu, jsem rád když sním jednu porci, prostě žaludek nebo co to nepobere a sním toho celkem dost... No jenže váha i tak přibývá... Nějaké řešení? Denně nechodím tak 15km jinak moc necvičim... Díky moc vsem

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
61kg? To fakt neni hodne
icepower32 08.03.2017 14:27
icepower32
Já mám za to že ano...Jsem hlavne tlustý ve stehnech a to mi hodne vadí... :/ :(
vyklad 08.03.2017 22:06
vyklad
Nezeres nejake zenske hormony? Soju/tofu? tak to nejez. Ked vkuse len chodis tak tam mozno mas svaly… nový
MM.. 13.03.2017 08:24
MM..
Možná by se hodilo nějaké lékařské vyšetření pajšlu,ať je jistota,že se "jen" špatně stravuješ. poslední
kozakl 13.03.2017 08:53
kozakl

Nezeres nejake zenske hormony? Soju/tofu? tak to nejez. Ked vkuse len chodis tak tam mozno mas svaly a inde nemas, tak cvic aj ine svaly.
Z jakej vody ti je na bliti? Mineralok je plna prdel, urcite existuju nejake z ktorych neni na bliti, neviem co tam mate, hladaj si nejaku slabo mineralizovanu a jemne az vobec sytenu. Ale clovek potrebuje aj cukor trochu tak kludne si daj obcas aj nieco sladene/sladke a skus viac sportu napr. si zabehat alebo proste viac sportovat, kliky zhyby setko mozne aspon si aj ine svaly precvicis.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru