Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Socialní fobie, panicke ataky, ... co delat zitra? :D

Můj příběh ve skratce, možná pomůže:

Bohužel je to opravdu tak, že čím více se člověk socializuje on-line, tak pak není socializovaný ve skutečnosti.
Kdysi jsem byl také hodně sám, ale já to mněl ze zdravotních důvodů, prostě jsem musel sedět pořád doma.
Jelikož jsem musel nějak zabít čas, tak jsem hrál PC hry. A jelikož jsem chtěl mít i skutečné kamarády, tak jsem začal pořádat LAN párty.
Zdraví se pak trochu zlepšilo (kolem 30 - teď 36) tak jsem zatoužil po slečně. Začínat ve 30 nebylo fakt lehké.

co jsem vypozoroval co by se mohlo hodit vědět (obecně profláknuté fakta):
- nesoustřeď se jen na jednu slečnu, udělej si více známostí, když budeš mít jenom jednu možnost, tak budeš nervózní, protože máš všechno vsazeno na jednu kartu

- na první schůzku jdi se slečnou, na které ti tolik nezáleží, nebudeš tak vytřepanej

- holky se rády baví, takže musíš vymyslet nějakou zábavu, třeba blbé házení si s talířem

- pokud ji rozpálíš třeba rychlou projížďkou na motorce (nepřecenit svoje schopnosti) večer se ti odmění


Problém byl z mně v tom, že se mi líbily mlaďounké. TAkže jsem nakonec vždycky dočkal kopačky. :( Protože jak jim růžové brýle spadly, tak co s o 15 let starších chlapem že? A na kopačky je nejlepší mít kamarády se kterými se pravidelně scházíš. Ti tě pak podrží a vyslechnou. Na kamarády si musíš vždycky udělat čas, ne že máš slečnu, tak jim řekneš, že nemáš čas a jak dostaneš kopačky, tak že je najednou chceš vidět. Láska pomine rychle, kamarádství může vydržet do smrti. Já jsem teď po 2 letém vztahu (rok společného bydlení). A i kdybych se už do žádné nezamiloval (naštěstí se mi už líbí i 30ky), tak jsem moc vděčnej, že jsem mohl lásku zažít (sex taky zajímavej :D).

Ještě mě napadá, že to nemusíš mít jen v psychice, ale jelikož je psychika spojena s fyzickým stavem, tak uskosti a strach jsou spojené s ledvinami a tak, takže klidně můžeš mít třeba chytnuté ledviny nebo jiný orgán (podle klasické medicíny samozřejmě budou naprosto v pořádku), a tvé uzkosti jsou jen následek nesprávného fyzického fungování tvých vnitřních orgánů. Můžeš si je nechat proklepnout někde, kde provozují čínskou medicínu. Nebo je třeba posílit i na slepo. Existuje plno bylinek. Navštiv nějakou zkušenou bylinkářku a nech si předepsat nějaký čaj na močové cesty. I kdyby jsi byl zdravý jak řípa, tak ti to neublíží. I placebo může pomoct. Na psychiku určitě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny