Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Socialní fobie, panicke ataky, ... co delat zitra? :D

Já to třeba taky nevyhledávám kontakt s cizími lidmi. Je to asi o povaze. Například otec, ten by pořád z někým jezdil a s někým kecal, ale matka, tak jen sedí nejraději doma a kecá max s rodinou, nikoho cizího nepotřebuje. No a já jsem úplně po matce.
Nějaké slečny se mi už ale sbalit podařilo. Rozmnožovací pud byl silnější než nechuť navazování kontaktu s cizími lidmi, stud a strach z neúspěchu.

Hodně záleží, jak člověk vypadá, to samozřejmě neovlivníme, ale jde ovlivnit mnoho jiných věcí. Pro zvýšení sebevědomí je prostě třeba dosahovat úspěchů (pokud již člověk nestuduje, tak dobrá práce, vlastí bydlení, auto, motorka, ...) a být smířený s tím, jak člověk vypadá a nenechat se odradit neúspěchy v balení. Brát to tak, že je to jak se sportkou, člověk si vsadí a možná to vyjde. Odměna je sladká, takže se nenechat odradit a pořád zkoušet. Holky se chtějí hlavně bavit, takže zajímavé příhody do placu, vtipy, člověk musí být veselý až vychechtaný. Prostě aby se slečna cítila příjemně. Když se dostaví na druhou schůzku, tak na druhé schůzce dávám pusu. Když se obtěžovala na druhou schůzku, tak ji nejsem odporný a pusa je na místě. (Na prvním bych to neriskoval. Klidně ji můžu být odporný i když to tak nevypadá.) Život je krátký a já si jej chci užít. ;)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny