Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Já a vztahy/život

Dobrý večer
Posledních pár let mě strašně trápí, že si najdu osobu, do které se zamiluji až po uši, ale poté přijde někdo, kdo je lepší a kdo si to danou osobu "získá"
Začalo to někdy asi v 13 letech, kdy jsem na základce potkal holku, začali jsme se spolu bavit a trávili jsme spolu strašně moc času.. už ke mě začalo něco cítit a začala i říkat věci jako že mě má ráda něco už jako víc a poté přišel nový kluk do třídy a ona se do něco úplně zbláznila a já jsem byl "odhozen" a úplně na mě zapomněla a po 2-3 měsících spolu začali chodit a já byl úplně ztracen a nevěděl co dělat, kašlal jsem i na školu kvůli tomu..
Po 2 letech jsme se spolu začali zase bavit a já měl z toho velice radost. Poté jsem zjistil že se spolu oni dva rozešli a já si říkal "aha, mám šanci", začali jsme tedy znovu zase trávit čas a zase jsem byl šťastný. Poté jsem se teda pochlapil a řekl, jestli by semnou nezačala chodit a ona odpověděla že jo ráda.. bohužel ten vztah netrval ani dva týdny a rozešli jsme se kvůli tomu, že milovala stále toho kluka a já jsem byl "troska", začal jsem poslouchat motivační písničky, videa a četl i motivační citáty a byl jsem prostě v koncích..
Zase jsem tomu dal čas a tentokrát jsem řekl, že musím jít dál že se prostě nemůžu zastavit u jedné dívky, v moři je spousta ryb jsem si říkal..
A tak šel čas a já potkal další dívku, byla překrásná, milá i vtipná a já jsem měl pocit, že můžu být zase šťastný, ale co se zase stalo? no jasně.. potkala jinýho kluka a já byl zase "odhozen" v tu dobu jsem měl už chuť se prostě zabít, měl jsem chuť se vším skončit a utéct někam, kde by mě nikdo nenašel a nehledal..
Šel čas a už jsem byl v 9 třídě a musel jsem se rozhodnout kam na střední.. No tak jsem si vybral řekl jsem si bude to tam fajn, začnu od znova s čistým štítem..
Přišel jsem teda 1. září na tu střední a řekl jsem si "Jo, tohle bude skvělá škola".. bohužel jsem se spletl, po adapťáku jsem se seznámil s pár klukama, který byli totálně cool, prostě skvělý kamarádi a tak nás napadlo "Co takhle si sednout spolu, bude sranda" a já jsem s tím souhlasil myslel jsem si že to bude cool, bohužel jsem se spletl. V tu dobu jsem totiž seděl s jednou holkou, která si myslela že budeme nejlepší kamarádi ( neříkám že jsem ji neměl rád jako kamarádku to jo, to jsem jí měl rád, ale už to prostě nešlo.. a tak jsme si ve škole přesedli a ona se tak naštvala, že se vyscreenovala všechny naše konverzace a začala mě pomlouvat a to trvalo asi tak půl roku potom se to nějak uklidnilo..
momentálně mi je 17 let a chodím na střední kde jsem potkal strašně skvělou osobu. Začali jsme si psát a ona mi po asi 2 měsících řekla, že má sebevražedný myšlenky a že chodí k psychiatrovi a bere antidepresiva.. řekl jsem si že jí s tím pomůžu, že jí v tom přeci nemůžu nechat samotnou.. začal jsem ji podporovat, říkal jsem si že jí nechci ztratit, že jí mám strašně rád, začal jsem jí objímat, i že jí to sluší což jí to sluší vždycky.. začali jsme si psát že si chybíme, že když budou prázdniny že to bez sebe nezvládneme...jednou se stalo že jsem k ní přijel, lehli jsme si na síť a povídali jsme si z očí do očí, prostě jsem cítil, že je to konečně ta pravá..když jsem odjížděl řekl jsem " Budeš mi chybět" a ona řekla "Ty mě taky" a já v tu dobu jsem byl úplně zamilovanej jak prase.. a pak se to prostě změnilo z ničeho nic.. ona se pohádala s nejlepší kamarádkou protože jí řekla že se změnila a ona to prostě nevydržela, začala být negativní (jako předtím byla taky ale semnou byla vždycky pozitivní) ale až tak že prostě dneska nešla do školy.. jakoby z ní vyprchalo štěstí..
A občas si jako říkám, jestli za to nemůžu já.. jako za všechno co se stalo ( jsem totiž takový ten kluk, že bych každý holce pomáhal a jsem neustále ve "Friendzonu" protože holky chtějí mít víc kluky kteří jsou spíš hajzlové no..ale já hajzl prostě být nedokážu, je mi to proti srsti a prostě musím být hodný..
Já fakt nevím co mám už dělat..

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
"jsem totiž takový ten kluk, že bych každý holce pomáhal a jsem neustále ve "Friendzonu" protože hol… nový
Araneus84 23.05.2017 11:42
Araneus84
Neni to tebou, veci casto nevychadzaju tak jak si clovek vysniva a je to normalne a vacsina ludi mal… poslední
MM.. 23.05.2017 13:46
MM..

"jsem totiž takový ten kluk, že bych každý holce pomáhal a jsem neustále ve "Friendzonu" protože holky chtějí mít víc kluky kteří jsou spíš hajzlové no..ale já hajzl prostě být nedokážu, je mi to proti srsti a prostě musím být hodný.."

Pletou se ti pojmy s dojmy. Hodný není to samé co bezpohlavní/asexuální. Holky nechtějí hajzly, holky chtějí kluky, kteří neváhají je ojet. A toto platí jako ekvivalence, tj. stejným způsobem si kluci vybírají holky.
Mít s někým sex fakt neznamená být hajzl...

Neni to tebou, veci casto nevychadzaju tak jak si clovek vysniva a je to normalne a vacsina ludi mala ako teenager viac vztahov ktore nevydrzali. Neskor urcite stretnes niekoho s kym si budes rozumiet, treba chodit do spolocnosti s kamosmi apod a spoznavat ludi. A hlavne sa nikam neplas, mas cas.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...