Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sousedský spor

Tohle není o zvukové izolaci plotu okolo zahrady.Jsou prostě lidi, kteří mají alergii na jakýkoli hluk okolo a hrozně jim vadí, že ho někdo způsobuje.
Jenže pokud sousedka nepochopí, co znamená práce kolem baráku, bude to neustálý boj a hádky.Vůbec bych se s takovou krávou nebavil a dělal bych vše jak chci a potřebuju já, coby majitel sousedního pozemku.
A pokud bych byl kurva, začínal bych v těch šest ráno a končil v deset večer.Návštěvy bych kvůli někomu neutišoval, proč jako?Je to moje zahrada, můj pozemek.A pokud se s krávou nedomluvím, tak se s ní prostě nedomluvím.Bude trpět a hotovo.
Můj soused vlastní nákladák na kontejnery, kolikrát přijede v noci a plnej hodí na zahradu a prázdnej natahuje na auto.No budu ho za ty tři minuty buzerovat a volat policajty?Ve čtvrt na jedenáct v noci?Další soused (ka) se mi omlouvala, že začali stavět pergolu v sedm ráno a vrtali do zdi baráku, v sobotu v sedm ráno.Ani sem o nich nevěděl, když spím tak spím.
My taky začali tahat fasádu na novej barák v šest ráno (natahování a škrábání na polystyrenem zateplený zdi není nic příjemnýho).Vylezla ven, koukla přes plot a "jé, vy makáte takhle ráno....můžu vám uvařit kafe?" .Omluvil jsem se, že jsme potřebovali začít brzy ráno a ona že to je krásný budíček do krásné soboty.

Je to jen o lidech.Pokud se rozumně nedomluvíte, vyhlašte válku.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny