Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak přírodně zvýšit TESOSTERON ?

Dobry Den
- Máte někdo zkušenost ze zvyšením TESTOSTERONU přírodní cestou ?
- Slyšel, nebo čel jsem i o prostředcích jak T-Matrix, Tribulus a podobně, je opravdu pro osobu kategorie třicatečník (kategorie 35-45 let) zapotřeby pro zvyšení testosteronu už zapotřeby globat do sebe klepky ?
(I když jsem ze Zlýna dojíždím pracovat do Prahy kde jsem 5 dni ze 7, ale nic jsem nesehal, v Palladium, DR Max v centru mi byly nabízeny jen nějaké vitaminy, zinek etc nějak ty specializované obchody neznam a vlastně ani nevím čím vlastně začít hledat)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Až příště pojedeš do Palladia, tak si kup Pravidla českého pravopisu. Udělá ti to mnohem větší služb…
rokator 10.09.2017 18:36
rokator
Jestli by ste radci borci nemeli chodit do paradny CJ nez bezvyzname placat tady, kazdy neni bez chI…
Jo 10.09.2017 18:45
Jo
Jenze ono je to tady tak uz nejakou dobu, jak se zde na PC obevi nekdo novy jako Parek a nedej boze…
WPShell 10.09.2017 19:03
WPShell
Diskutovat sám se sebou, a ještě si dávat zapravdu, to chce fištróna. nový
Kurt 10.09.2017 19:32
Kurt
To vis, "ma znalosti". nový
merlouska 10.09.2017 20:07
merlouska
Dobrovolne se priznavam ze zadny kutil nejsem a netusim o cem mluvis. nový
Dwane Dibbley 10.09.2017 20:47
Dwane Dibbley
A proto tam taky neví,jak se Tě zbavit,když tam vůbec nejsi a navíc nejsi kutil.Asi Tě vyloučí v nep… nový
Karel04 11.09.2017 11:36
Karel04
Já si na nikom nic nevylévám. Jen si myslím, že když někdo zadá dotaz na československé poradně, tak… nový
rokator 10.09.2017 21:38
rokator
Hosi ja vam nieco prezradim. Parak v rohliku nie je parek v rohliku. Najdite dalsie podobnosti a bud… nový
fleg 11.09.2017 21:00
fleg
Nevím,jestli jsem se já nechal urážet,občas se najde někdo,kdo nesouhlasí a vzteká se,že pravda není… nový
Karel04 11.09.2017 11:43
Karel04
tribulus = kotvicnik zemni, muzes si ho zadarmo pestovat na zahrade a varit cajicek nový
kamd 11.09.2017 13:30
kamd
To může,ale ona je to dost drobná rostlinka,jen slabé větvičky při zemi.Sází se proto hustě,asi 20 r… nový
Karel04 11.09.2017 15:17
Karel04
pro KAMD : Jenže výluh z čaje má pramalou účinnost, musel bys toho vypít za den litry a i tak by byl… poslední
Schizo 12.09.2017 08:29
Schizo

Jenze ono je to tady tak uz nejakou dobu, jak se zde na PC obevi nekdo novy jako Parek a nedej boze ze ma i znalosti, vetsinou jsou rychle vysunuti mistnimy, kteri uz tak nak maji sve pravidla a hlavne sve pravdy.
rokator neznam, ale Karel4 a ten druhy Dwane Dibbley (toho uz nevedeli jak se na kutilske zbavit) , se tady nechali dlouho odhazovat a urazet, ted mi pripadane ze to jen vraci, vylivaji na druhych, neni divu ze i Radci od tud odchazi.

Já si na nikom nic nevylévám. Jen si myslím, že když někdo zadá dotaz na československé poradně, tak by měl psát česky nebo slovensky. Za prvé - v úvodním dotazu je přes 20 chyb, celkově to působí jak psané nějakým negramotem. Za druhé - když dostane slušnou odpověď, reaguje agresivně a neslušně. Mimochodem, podle stylu komunikace mi přijde, že jste s Párkem spolužáci...

Hosi ja vam nieco prezradim. Parak v rohliku nie je parek v rohliku. Najdite dalsie podobnosti a budete vediet kto to je. Nie je to take tazke.
A btw reagujete tu a rozberate dalsieho jedinca, co ma v tomto vlakne uz treti nick a odpoveda si sam na seba (ako poznamenal Kurt), takze logiku by som sem netahal.

Nevím,jestli jsem se já nechal urážet,občas se najde někdo,kdo nesouhlasí a vzteká se,že pravda není jen ta jeho.Určitě se necítím ukřivděný a poškozený.A i kdyby,tak abych se mstil na někom úplně jiném tím,že mu připomenu do očí bijící hrubku v textu,to mi asi pohodu nepřinese.To je holt život a jelikož jsme ve správné sekci poradny,tak o tom lze polemizovat.

pro KAMD : Jenže výluh z čaje má pramalou účinnost, musel bys toho vypít za den litry a i tak by byl vliv na testosteron minimální ...

U TERESTRISU není důležité kolik obsahuje celkově steroidních SAPONINŮ, ale % PROTODIOSCINU ! Takže i tablety od různých výrobců, kteří lákají na neuvěřitelná čísla třeba i 90% Saponinů, mají ve výsledku jen 10-20% Protodioscinu ;-)

A právě Bulhaři, jak bylo zmiňováno výše, než se tady začali hádat dementi kvůli pravopisu, mají jednoznačně nejkvalitnější a patentované výrobky, právě z Kotvičníku.
Nejkoncentrovanější a tím pádem nejúčinnější vyrábí firma VemoHerb : http://www.f-sport.cz/eshop/print.php?id=1738#nadpis.

Jinak po přečtení mnoha studií, diskusí a recenzí a hlavně po osobním vyzkoušení ( je mi 40 let ) několika firem, výrobků můžu směle konstatovat, že Tribulus jako takový žádný testosteron nezvedne, ani nemůže, nejedná se o steroid !

Pomůže zvýšit tvou přirozenou hladinu, takže pokud ji máš danou vysokou a s věkem klesá, zvýší ji na tvou PŘIROZENOU hodnotu . Pokud ji máš nízkou = bude nízká i nadále, bez steroidů s tím nic nenaděláš .
Jediné co se mi zvedlo, bylo libido a to teda fungovalo u všech, někde méně, někde více, ale fungovalo, jenže pro mě věc, které mám dost i tak :-D

Čekal jsem od toho větší sílu při tréninku ve fitku, výdrž, větší přírůstky svalů...nic se nekonalo ...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru