Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemůžu si najít dívku :(

Nazdar, naprosto vím jak se cítíš procházím si tím stejným, akorát mě je už 23.
Navíc jsem si po škole našel takovou práci, která mě sice baví, ale zabijí kompletně všechen čas přes všední dny - jsem mimo domov. A o víkendu když mám volno tak jsem rád, že stihnu udělat nějakou práci kolem domu.
I když se v práci denně setkávám se spousty novými lidmi, včetně volných sympatických holek tak nečekám, že by to s nějakou klaplo, protože jsou vzdálené 200km+ vždy se na sebe jen usmějeme, pokecáme, parkrát jsem dostal už i číslo, ale nikdy jsem nezavolal... co jí mám asi říct? Nepůjdem do kina? Mám to jen 4 hodiny cesty.....
Říkám si to stejné jako ty, stačila by mi jedna hodná a na rukou bych ji nosil :-) Těžko ale najít hodnou holku co bude tolerovat to, že jsem celý týden pryč s tím, aby si nenašla nějakého jiného "nabíječe". Štvě mě, že nemám někoho kdo by se na mě těšil, někoho na koho bych se těšil já. S kým bych mohl o všem pokecat, svěřit se....
Uvidím co bude dál, přemýšlím, že v 24-25 ještě nebudu takový staroch, změním práci a doženu to, na co jsem v mládí sral.
Na druhou stranu, když vidím vztahy kolem mě, kdy se moje máma, sestra pořád rozvádí-schází většinou ještě dost ve zlém tak si říkám, že mi je vlastně docela fajn.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny