Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovesné vločky bez prostředků na vaření.

Nasypem do hlbokeho taniera vacsiu kavovu salku vlociek (kupujem jemne, viac mi chutia), zalejem vodou (ja mam radsej viac vody), dcera napriklad radsej hustejsie. Na kavovom mlynceku pomeliem dve lyzice semien (lan, konopne semena, sezam, orechy) a nasypem na zaliate vlocky. Posypem kakaom (mam v nadobke so sitkom na cukrovanie kolacov), navrch nakrajam ovocie podla chuti. Ja osobne nieco kyslejsie (jablka, mandarinky, slivky), dcera radsej banan a namiesto cisteho kakaa si dava granko.

Kym dokrajas ovocie, vlocky uz stihnu nabobtnat a mozes hned jest. Ina varianta je zaliat mliekom alebo kefirom (toto ja nepreferujem).

Ak mas varnu konvicu, mozes zaliat vriacou vodou (Ja to varim na panvicke cca 2 minuty) a pridat stipku mlieka, nechas odstat 3 minuty, polejes medom a mas perfektne ranajky.

Po takychto ranajkach som syty ovela dlhsie ako po klasickom krajci chleba so sunkou. Uz sme si na to tak zvykli, ze sunku, co som kupil posledne nik nezjedol, az si na nie velmi dobre vonajucej pochutili macky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny