Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bolest břicha slepe strevo?

Ahoj. Poslední týden me poboliva bricho. Není to nějaká ostrá bolest. Kruci mi v břiše skoro neustale a trpím menší zacpou.Dodrzuji ted dietu. Byl jsem u doktora a dál mi jen kapky. Asi 3 dny potom co to nepomahalo jsem šel na phootovost kde mi dali injekci a řekli ze to určitě není zánět slepého střeva. Bylo mi dobře asi 10hodin a pak zas me začlo pobolivat v pravé strane pdodbrisku. Dostal jsem pozvanku na gastroskopii ale az na objednání. Setkal se s tím uz někdo ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kde přesně to bolí? Můžou to být jenom zaražené prdy... Zánět slepáku bys poznal.
mif 26.12.2017 14:45
mif
Boli ke pravy podbrisek ale je to takova netypická bolest spise tam furt kruci a kdyz boli tak jen t…
Kamalot 26.12.2017 15:12
Kamalot
Zaražené prdy. Zkus si koupit nějaká laxativa a prosrat se do bezvědomí. Jak jsem řekl, slepák bys p…
mif 27.12.2017 09:48
mif
Mif : nepoznal a ani paní MUDR ho nepoznala :D Brácha nám takhle málem na Vánoce 2016 odešel... Ve… poslední
Schizo 03.01.2018 10:35
Schizo
Tak co,ještě žiješ?Jestli zásah na pohotovosti nepomohl,dojdi si tam znova. nový
Karel04 30.12.2017 15:15
Karel04
Jo jeste ziju. Zašel jsem k doktorovi a den ode dne se prblémy zlepšovaly. Navrhl mi sono a odběry.M… nový
zivy 02.01.2018 21:15
zivy

Boli ke pravy podbrisek ale je to takova netypická bolest spise tam furt kruci a kdyz boli tak jen tak jemne. Prdim furt a mám menší zacpu. Celkova neklidnost. Bojím se aby se slepé střevo pomalu ale jistě nezacalo projevovat

Mif : nepoznal a ani paní MUDR ho nepoznala :D

Brácha nám takhle málem na Vánoce 2016 odešel... Ve čtvrtek slavily konec roku, v pátek ho začalo bolet břicho, přidal se průjem a zvracel...vydedukoval, že na párty něco špatnýho sežral, nebo vypil...sobota neděle se kurýroval dietou, čajem...v pondělí ho mamka, zdravotnice bezdebat nahnala k doktorce, paní údržbářka, jinak se to říct nedá mu dala antibiotika, že má zánět močáku !!!
V úterý ho mamka hnala na hirurgii a doktor kouká jak bagr na tvrdou hlínu, že je to průser a valil RZtou na sál, prasklej slepák, totální sepse v dutině břišní !! 10 dní na áru a pak se čekalo, jestli mu vůbec nudou fungovat střeva, nebo bude vývod bokem, nikomu to nepřeju zažít .

Tu svini doktorskou linčovat veřejně na pranýři...

Primář nechápal, že to mohl vydržet a to ho fakt jen pobolívalo břicho ! Takže asi jo, někdy je to jasný, ale nepodceňoval bych žádnou bolest břicha, teď už fakt NE !

Jo jeste ziju. Zašel jsem k doktorovi a den ode dne se prblémy zlepšovaly. Navrhl mi sono a odběry.Myslí si že šlo o nějakou střevní virozu. Nyní mě břicho jen občas zabolí a bolest je spíše přechodná už to neni pravy podbřišek ale očas něco ucítím u solar plexus, nebo na leve části u zeber.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru