Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Rikaji jak jsem hubena.....

Ahoj, nevedela jsem do jake kategorie to mam priradit, jelikož ani jedno není uplne presne vystizne, tak jsem svůj dotaz priradila ke vztahum, protože i ten se mi kvůli tomu hrouti. Mam nizke sebevedomi kvůli lidem okolo. I když se o názor neprosim, stejne mi ho cpou..a všichni ten samy..ze jsem pry pekna, jen moc hubena..nebo ze jsem vyhubla a tak podobne. Ja sama si ale nijak hubena neprijdu, ani tlusta ne ale nechapu co je na me tak strasne hubeného, ze mi to všichni predhazuji jako bych byla nejaka anorekticka. Když jsem se zeptala kamarádky, rekla ze mam hubenoucke nohy. Sla jsem se podivat do zrcadla..nemam ani mezeru mezi nohami, nemam teda silne stehna ale ani nijak prehnane hubene...Fakt mi to srazilo sebevedomi, jednou se se mnou pritel rozesel a jako důvod řekl, ze se omlouva, ze jsem pekna ale ze ho proste nepritahuju. Probrecela jsem cele noci. Nechapala jsem co je na me tak hnusného ze me každý musí necim kritizovat..nejsem tlusta, ani vychrtla..ja boze nevim co na me všechny tak drazdi, ze me musí shazovat. Dokonce i muj tata. Ten dokonce narazel na moje prsa, i sestra.. no nejsem zadna prsatice, ale jako by nikdy nevideli zenu s malymi prsy a všechny měli velka prsa. Zacla jsem se z depky prejidat a druhy den jsem se na to koukla ze svetlejsi stranky, rekla jsem si ze když jsem pro ne tak odporne hubena, tak si muzu zrat kolik chci. Jenze aby toho nebylo malo, jediny co mi pribralo je bricho a to jsem fakt nechtěla, ted ho chci zpet shodit, jenze mam furt depky a nedokazu se zbavit prejidani. Takze se ted nesnasim ještě vic. Proklinam byt zenou, není to vůbec jednoduche. Proklinam sebe..boze dřív jsem se mela rada, nez mi všichni okolo sebevedomi vzali. Jo a merim 162 nebo 163- ted nevim presne a vazim 51kg, coz je normalni vaha. Tak mi prosim poradte co mam delat, protože bych chtěla se mit aspoň trosku rada, ale uz to nejde..Kdykoliv jdu ven, citim jak si me ostatní prohlizeji a kritizuji, uz z toho mam halusky, prosim pomozte mi někdo. :(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Klídek, zlato, klídek, s tím se netrap, povznes se nad to. Mám stejný "problém". Vždycky, když mi to…
Koralkovi 10.01.2018 12:30
Koralkovi
Male roztomile mavaju vacsinou drobne charakterove vady. Podla popisu som si kedysi zobral tvoje dvo…
fleg 11.01.2018 12:11
fleg
Jojoj, upřesni. Cloumá se mnou zvědavost. Dvojče nemám, jen o šest let mladšího bratra. A pokud my m…
Koralkovi 11.01.2018 13:55
Koralkovi
Toz to mu teda zavidim, asi si vybral to lepsie dvojca a mne zostalo to mrchavejsie;o). Neviem, co b… nový
fleg 12.01.2018 13:32
fleg
Promiň ale řešíš hrozný nesmysly. Jednak by se měl každý, kdo tě kritizuje radši podívat na sebe - n…
MartinHL 11.01.2018 14:12
MartinHL
Lenze to, ze su to blbosti zistis az ked si starsi. Nehovoriac o tom, ze niektori riesia nepodstatne… nový
fleg 12.01.2018 13:33
fleg
Po třech pivech ještě dobře, po čtyřech panácích.... to je horší....:-) Jinak se držím hesla, že chl… nový
Koralkovi 15.01.2018 12:45
Koralkovi
Jinak se držím hesla, že chlapa je potřeba chválit, chválit a chválit Zacinam lutovat, ze som ta ne… nový
fleg-sk 15.01.2018 22:17
fleg-sk
Tak tohleto ženský předháněníse, která má horšího chlapa, bytostně nesnáším a ze zásady se ho neúčas… nový
Koralkovi 16.01.2018 13:47
Koralkovi
"To takhle sedí orel na skále. Z ničeho nic se vrhne kolmo dolů a leti, letí. Pul metru nad zemí to… nový
kanawestuj 24.01.2018 11:37
kanawestuj
To chce fotku. nový
davidrome 28.01.2018 17:04
davidrome
Buď si jistý že ti jí pošle. :-D poslední
Cat 29.01.2018 00:27
Cat

Klídek, zlato, klídek, s tím se netrap, povznes se nad to. Mám stejný "problém". Vždycky, když mi tohle někdo řekne, tak se zeptám, kde jsem hubená. Trojky prsa, dvojka bříško, trojka pr... zadek. Osobně mě víc vytáčí, když mi lidi říkají, že jsem roztomilá. Mám malý ruce i nohy, takže všem připadám drobně a roztomile. Manžel má tohle slovo zakázaný.

Toz to mu teda zavidim, asi si vybral to lepsie dvojca a mne zostalo to mrchavejsie;o).
Neviem, co by som ti este upresnil, take male mile cudo to bolo pred rokmi a teraz jak sa snazim tak sa snazim vsetko co spravim robim zle az som skumanim prisiel na to, ze zene sa vyhoviet neda;o).
A spolu sme uz nejakych 15 rokov asi.
Jedine...zeby si si nasla lepsieho manzela pred rokmi ako tvoje dvojca, takze ste obe krasne, mudre, mile az roztomile len ty si si vzala toho dobreho a ja som ten babrak.
Edit: Vlastne tvojmu manzelovi nezavidim, ako roztomila sa tu popisujes len ty a ktovie akoby sa on vyjadroval po 3 pivach o tebe....mozno by popisoval uplne inu osobu;o). Btw moja manzelka je na cudzich ludi tiez mila.

Promiň ale řešíš hrozný nesmysly. Jednak by se měl každý, kdo tě kritizuje radši podívat na sebe - nikdo není dokonalý. Dále bych tyto lidi úplně ignoroval - ať si říkají co chtějí. Já dřív jak jsem byl mladší tak jsem taky řešil všelijaký podobný blbosti , teď o X let později se tomu akorát směju, že jsem byl úplně na palici a že jsem řešil úplně směšný věci oproti současnosti. Žij úplně normálně dál , tvoje výška/váha je OK. Každý je ale prostě jiný - jiné holky ti závidí , že nejsi tlustá jako ony a proto ti i můžou závidět. Kašli na blbce a važ si skutečných přátel.

Po třech pivech ještě dobře, po čtyřech panácích.... to je horší....:-) Jinak se držím hesla, že chlapa je potřeba chválit, chválit a chválit....(ikdyž občas není za co). A co se týče mých charakterových vad, tak bych zmínila například tvrdohlavost až paličatost.

Jinak se držím hesla, že chlapa je potřeba chválit, chválit a chválit

Zacinam lutovat, ze som ta nestretol skor. Toto pochopi maloktora zena a pritom je to univerzálne a funkcne pravidlo, ktore takme ziadna zena nedodržiava.
Pritom staci tak malo...
Edit: Tento vikend sme boli u kamosov a prisla aj dalsia rodina a to bolo uzasne pocuvat ako si tri manicky pri stole a pri flasiach vina sekunduju v tom, ktora si vzala horsieho muza a co vsetko nerobi doma a ked nieco spravi je to zle. My sme tak ofenzivni neboli a pili pivo a pozerali koncert Pink Floyd v TV. Za cely vecer nezaznelo ani jedno slovo chvaly voci vlastnym muzom hoci som ich na to opakovane niekolkokrat vyzval. Btw o deti sme sa starali pocas ich seansy my, oni len sedeli za stolom a riesili <>.

"To takhle sedí orel na skále. Z ničeho nic se vrhne kolmo dolů a leti, letí. Pul metru nad zemí to vybere a letí zpatky. Přiletí k nemu vrabec a ptá se: Orle, Orle, co to děláš?. Mam v píči odpoví orel, to si takhle letim, letim a pul metru nad zemi to vyberu a letim zpět nahoru. Mám v píči vrabce. A muzu s tebou? Jasné.
Tak letí spolu, oba to pul metru nad zemi vyberou a letí zpatky. Uvidí to medvěd a hned se ptá: kluci, co to děláte? Máme v pici medvede. To si takhle letime, nad zemi to vybereme a letime zpatky. A muzu s vama? Jasny, můžes.
Tak si takhle letí, letí a metr nad zemi koukne orel na medvěda a rika: medvede, ty to mas asi hodně v pici, co?

Btw nechápu proc Resis takové kraviny, kdyz se sama sobe libis (nepripadas hubena, atp) tak si tak hrozne beres názory ostatních? :-D Wut.. jo a pošli foto, at muzem taky porovnat..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru