Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reklamace mobilního telefonu

Ahoj... nepišu zde protože bych chtěl poradit ale chci znát vaše názory/zkušenosti... když jsem poprve poslal mobil thl5000 na reklamaci, přišel mi email že reklamace nebyla uznána. pak jsem se z jejich dopisu dozvěděl že prý jsou na mobile v okrajích oděrky (které jsem nikde po dlouhem hledání nenašel... hm..) a že je špinavá nabíječka - což byla pravda no jsem zapomněl očistit... :D před zhruba měsicem šel mobil na reklamaci znovu. nabiječku jsem očistil byla od lepidla z lepiciho papíru... no zase mi to neuznali a dnes mi mobil přijde... chtěl jsem vrátit penize, podle toho co mi napsali z obchodu mall.cz kde jsem mobil kupoval bych měl mit narok na vraceni peněz, ne kvuli teprve druhe reklamaci ale podle počtu závat najednou i počtem závad postupných... tak nevim kde je problem přišel mi ted email že zařízení nebylo vhodně používáno.... netřískám s tím, važím si takových věcí, obal, folie a opatrnost je u mne na místě... tak nevím. cukají se? máte někdo podobné zkušenosti? děkuji :)

Předmět Autor Datum
podle počtu závat najednou i počtem závad postupných Do toho se ale počítají pouze uznané závady.
Wikan 21.02.2018 10:48
Wikan
třeba při prvni reklamaci mi unzali všechny závady. jak tomu bylo tentokrat se dozvim během dne :)
Patys255 21.02.2018 10:56
Patys255
když jsem poprve poslal mobil thl5000 na reklamaci, přišel mi email že reklamace nebyla uznána Tak…
Wikan 21.02.2018 10:59
Wikan
Nikde nepises proc jsi telefon reklamoval. Pokud je vadny tak ti nemohou zamitnout reklamaci kvuli s…
Dwane Dibbley 21.02.2018 11:52
Dwane Dibbley
tentokrat kvuli teměř nefunkčniho tlačitka na vyp/zap/zamknutí/odemknutí, display se po prvni reklam…
Patys255 21.02.2018 14:57
Patys255
přišel mi email že reklamace nebyla uznána.... ... no zase mi to neuznali ... podle toho co mi napsa… poslední
Karel04 21.02.2018 16:02
Karel04

tentokrat kvuli teměř nefunkčniho tlačitka na vyp/zap/zamknutí/odemknutí, display se po prvni reklamaci kdy ho s digitizerem vyměnili odlepil zhruba tyden po tom co mi přišel, a začal se opět neustale vypinat a restartovat samovolně... ted mi přišel... jelikož jsou tam někde vlasečnicove oděrky které ja však nevidim a kvuli toho že jsem si to prý zpusobil sam, take že pry je to někde špinave což neni... tak mi penize nevratili, nevyměnili za nový telefon ale kupodivu ani neopravili... přišel mi dokonce v horším stavu než v jakem jsem ho odesilal, zlomili mi par těch klipsek na zadni straně krytu, tam jak se ten kryt sundava tak to pak při nasazovani zacvaknete na ty klipsy... no a ted jsou dokonce asi 2 ty zacvakavky zlomene... hruza... napojili to podle papiru na diagnostiku a ještě něco s tim dělali.. no a pry se na moje potíže s telefonem zaruka nevztahuje... tak nevim jako... jsem vytočený... kdybych tam nějake ty škrabance měl aspon... tak bych ještě pochopil že mi to nereklamujou, nevrati penize nebo co... ale prostě tam nic nenííííí....

přišel mi email že reklamace nebyla uznána....
... no zase mi to neuznali
... podle toho co mi napsali z obchodu mall.cz kde jsem mobil kupoval bych měl mit narok na vraceni peněz, ne kvuli teprve druhe reklamaci ale podle počtu závat najednou i počtem závad postupných.

V tomhle se nikdo nevyzná.
Tak kde jsi to vlastně reklamoval?V obchodě,kde reklamaci neuznali a zároveň napsali,že máš nárok na vrácení peněz?
Nebo v servisu,který to neuznal a vrátil a obchod o tom neví?Jak ale obchod ví o tom počtu závad?
Neuznané reklamace se nepočítají do limitu pro zrušení kupní smlouvy.
A příště jednej přímo s obchodem,kde něco kupuješ a ne se servisem,i když ho doporučují.Servis stejně peníze nevrací a vše se zdrží.Navíc při jednání s obchodem je větší šance,že opravu nebo jen reklamaci nestihnou do 30 dní a pak lze zrušit kupní smlouvu hned.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru