Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reklamace mobilního telefonu

Ahoj... nepišu zde protože bych chtěl poradit ale chci znát vaše názory/zkušenosti... když jsem poprve poslal mobil thl5000 na reklamaci, přišel mi email že reklamace nebyla uznána. pak jsem se z jejich dopisu dozvěděl že prý jsou na mobile v okrajích oděrky (které jsem nikde po dlouhem hledání nenašel... hm..) a že je špinavá nabíječka - což byla pravda no jsem zapomněl očistit... :D před zhruba měsicem šel mobil na reklamaci znovu. nabiječku jsem očistil byla od lepidla z lepiciho papíru... no zase mi to neuznali a dnes mi mobil přijde... chtěl jsem vrátit penize, podle toho co mi napsali z obchodu mall.cz kde jsem mobil kupoval bych měl mit narok na vraceni peněz, ne kvuli teprve druhe reklamaci ale podle počtu závat najednou i počtem závad postupných... tak nevim kde je problem přišel mi ted email že zařízení nebylo vhodně používáno.... netřískám s tím, važím si takových věcí, obal, folie a opatrnost je u mne na místě... tak nevím. cukají se? máte někdo podobné zkušenosti? děkuji :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
přišel mi email že reklamace nebyla uznána.... ... no zase mi to neuznali ... podle toho co mi napsa… poslední
Karel04 21.02.2018 16:02
Karel04

přišel mi email že reklamace nebyla uznána....
... no zase mi to neuznali
... podle toho co mi napsali z obchodu mall.cz kde jsem mobil kupoval bych měl mit narok na vraceni peněz, ne kvuli teprve druhe reklamaci ale podle počtu závat najednou i počtem závad postupných.

V tomhle se nikdo nevyzná.
Tak kde jsi to vlastně reklamoval?V obchodě,kde reklamaci neuznali a zároveň napsali,že máš nárok na vrácení peněz?
Nebo v servisu,který to neuznal a vrátil a obchod o tom neví?Jak ale obchod ví o tom počtu závad?
Neuznané reklamace se nepočítají do limitu pro zrušení kupní smlouvy.
A příště jednej přímo s obchodem,kde něco kupuješ a ne se servisem,i když ho doporučují.Servis stejně peníze nevrací a vše se zdrží.Navíc při jednání s obchodem je větší šance,že opravu nebo jen reklamaci nestihnou do 30 dní a pak lze zrušit kupní smlouvu hned.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru