Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Brýle na dálku

Dobrý večer. Chtěla bych se zeptat jestli by mi tady někdo poradil nějakou optiku kde bych sehnala kvalitní dioptrické brýle. Nosila jsem jeden čas kontaktní čočky, ale už mě nebaví si to do těch očí pořád dávat a myslet na to, a brýle mám staré ještě z mládí. Mám nějakou představu asi spíš cenovou, že bych se chtěla vejít maximálně do 5 tisíc, nejde mi ani o značku ale aby něco vydržely. Budu ráda za každý tip co mi dáte kam bych se měla jít třeba podívat díky moc :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Já mám zkušenosti, že čím větší a známější optika, tím horší. GrandOptical, Fokus ..atd. - hrůza. Vž…
MartinHL 02.03.2018 06:36
MartinHL
Jen ne žádné vietnamské plasty místo skel.
kozakl 02.03.2018 08:51
kozakl
Všechno co se prodává v menších obchodech v centru měst je podle vás špatné ? Klidně si choďte do ob… nový
MartinHL 02.03.2018 09:44
MartinHL
Tvá zkušenost je jistě nezlomná,ale není "svatá". nový
kozakl 02.03.2018 10:16
kozakl
Tak každý na to má asi jiný názor. Já jsem zase byl víc spokojený s větší optikou, kde i ten výběr j… nový
JakubNn 02.03.2018 12:43
JakubNn
Já mám dobré zkušenosti s provozovnou GrandOptical v Tescu v Letňanech. nový
jirka44 02.03.2018 14:03
jirka44
Dobrý den Kateřino, za sebe vám doporučuji také grandoptical. Je to jedna z těch větších optik, ale… nový
Lauraa 09.03.2018 08:28
Lauraa
Děkuju moc za vaše tipy a zkušenosti které máte. Byla jsem se o víkendu podívat ve 3 optikách. A na… poslední
KateřinaVzpurná 21.03.2018 11:07
KateřinaVzpurná

Já mám zkušenosti, že čím větší a známější optika, tím horší. GrandOptical, Fokus ..atd. - hrůza. Vždy jsem si pěkné brýle vybral v menší optice. Zrovna loni jsem sháněl nové brýle. Z Fokusu jsem odešel po 5 minutách, nakonec jsem opět sehnal v malé optice, kde byla velmi příjemná a ochotná paní, která mi velmi pomohla při výběru brýlí a dobře poradila.

Všechno co se prodává v menších obchodech v centru měst je podle vás špatné ? Klidně si choďte do obrovských nákupních center do předražených GrandOpticalů apod. Vaše volba, stejně jako moje volba je nakoupit v tradiční optice, kde jsem spokojený s přístupem a cenami.

Tak každý na to má asi jiný názor. Já jsem zase byl víc spokojený s větší optikou, kde i ten výběr je o dost větší. Konkretně Grandoptical má dost slušný sortiment a brýle jsem si tam pořídil za necelé 4 tisíce, to jako nějakou předraženost nevidím teda..

Dobrý den Kateřino, za sebe vám doporučuji také grandoptical. Je to jedna z těch větších optik, ale brýle do 5 tisíc tam seženete uplně v pohodě. Mám od nich brýle už 3 roky a jsem spokojená. Teď tam mají i nějakou akci co jsem koukala :)

Děkuju moc za vaše tipy a zkušenosti které máte. Byla jsem se o víkendu podívat ve 3 optikách. A na konec jsem skončila v tom GrandOpticalu na Smíchově. Asi nejlepší výběr z těch třech. Ještě jednou dík :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru