Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem vliv rychlého oblékání ráno na zápach

Určitá souvislost, za určitých podmínek v tom může být. Uvedu příklad, z vlastní zkušenosti.
Před mnoha lety, když ještě byla vojenská služba povinná na dva roky, i já jsem se toho musel zůčastnit. Sloužil jsem teprve prvním rokem a u naší posádky byla občas pěkná pakárna. Bylo to uprostřed léta. Ráno zazněl křik dozorčího, "bojový a chemický poplach!!".
No věděli jsme o tom dopředu, takže plnou polní a atombordel, jsme měli připravený u postele. Nasoukal jsem se rychle do atombordelu, navlík polní, vyfasoval samopal a vyběhnul s ostatními na buzerplac. No čekali jsme, že pak zazní povel "konec poplachu".
Nikoliv. K našemu zděšení vyšly povely naskákat do techniky a výjezd na polygon. Tam na nás čekali papaláši odněkud z divize a museli jsme jim předvést ukázkový cvičení. Trvalo to nějak do asi tří hodin odpoledne, vedro jak na rovníku. A to celou dobu v tom protichemickým obleku. Od tý doby nesnáším armádu a války všeho druhu. Pak ten blázinec konečně skončil a vrátili jsme se do kasáren. A tedy zodpovědně můžu prohlásit, že když jsem se svlíkl, smrděl jsem jako přestárlej divočák. Asi to bylo tím ranním rychlým oblíkáním. :-D:puff::beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny