Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Smysl Života

Co má život a vůbec všechno za smysl když stejně všechno jednou skončí, můžete žít jakkoliv dožít se vysokého věku ale stejně někdy zwnřete, co by mělo za smysl byt bohem když to jednou všechno skončí? Co má za smysl cokoliv zakládat, treba web poradna.net když jednou skončí a už nebude existovat, proč ho vůbec držet
Při životě? Jakmile to netrvá na vždy má něco vůbec smysl, pokud to nekdy skončí, ať to trvá jakoukoliv dobu. Mám po dědení něco okolo 45 milionů ale má smysl něco s těmi penězi vůbec něco dělat? Zďědí to moje děti kdo zaručí že to budou jejich další děti a nepropadne to státu kdo si tím má být jist? A navíc i když ano jský to má smysl kdyż kednou to skončí??? :puff:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud nekecáš a skutečně jsi nečekaně přišel k velkým penězům (no, moc velkým zase ne, jak zpovzdálí… nový
Yarda 14.06.2018 23:21
Yarda
život má jediný skutečný smysl. A to být spokojený. Jak toho dosáhneš je jedno. Může to být klidně i… nový
Sokrates 23.06.2018 15:25
Sokrates
Život má jen jeden smysl - poskytnout smysl života svým blízkým. Blahopřeju k bohatství. nový
mif 23.06.2018 15:36
mif
Můžeš si pořídit červeno-černý Mini Cooper john cooper works a jezdit třeba od rána do večera po měs… nový
codforever 24.06.2018 11:21
codforever
Původní tazatel vůbec nereaguje,jen se nudil a dělal si zřejmě srandu-viz odkaz od karla:https://ziv… poslední
Karel04 24.06.2018 22:34
Karel04

život má jediný skutečný smysl. A to být spokojený. Jak toho dosáhneš je jedno. Může to být klidně i násilí. Šťastný, jak tady zaznělo, bych řekl, není přesně ten výraz. Slovo Spokojený je asi výstižnější.

Pokud si zdědil pěkné peníze, nalož s němi tak, aby si byl TY spokojený během tvého života. Jak bude dlouhý nikdo neví. Ale máš možnost řešit méně problémů, a tudíž být více spokojený, než naprostá většina obyv.ČR. Pokud se chceš trápit tím, co s penězi bude po tvé smrti, tak se jich zbav ještě za života. Smrt blízké osoby je problém pro pozůstalé a nikoliv pro umrlce. Mrtvému je už vše jedno. Ten už problémy s penězi nemá.

Narodíme se, abychom zemřeli. Díky chemickým pochodům v těle jsme nastaveni na to, abychom se rozmnožili a abychom se snažili přežít. K tomu nám dopomáhá nejvyšší pud ze všech - strach. Strach o holý život. Není silnějšího pudu. Nelze s tím nic dělat. Je to tělesná chemie. Kdo strach neměl, vyhynul. Vše, ale absolutně vše, co člověk vykonává, dělá kvůli strachu o svůj život. Třeba i pěstovaní květin u domu pro radost dělá osoba proto, že se bojí o svůj život. Např.proto, aby byla(tá osoba) v něčem dobrá a měla potenciál se uživit(přežít).

Můžeš si pořídit červeno-černý Mini Cooper john cooper works a jezdit třeba od rána do večera po městě a pouštět song mám nabito, jakože opravdu máš a vlastně se nemusíš trápit se spotřebou ani s amortizací vozidla. Navíc tím budeš motivovat ostatní lidi, aby se snažili a dosáhli toho, aby měli taky nabito.

[CT_072415_JCW_0049.jpg]

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru