Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nevěrný manželce už 4roky

Co myslíš, je z hlediska evoluce nejlepší, aby měla žena co nejvíc dětí s jedním a tím samým partnerem nebo s co nejvíce různými ?
Je z hlediska evoluce výhodnější, aby měl muž co nejvíc potomků s jednou a tou samou ženou nebo s co nejvíce různými.

Pokud máš kladnou odpověď u první možnosti a začal jsi člověka přirovnávat ke zvířatům, pak nám zajisté všem vysvětlíš, proč při programech pro zachování druhů v zoologických zahradách ti blbci nepáří samici pořád tím samým samcem.

Pokud někdo tvrdí, že má po 10-20 letech manželství na manželku stejně velkou sexuální chuť jako na začátku, tak buď lže nebo neříká pravdu. Biologii nelze obelhat.

Jiná věc je samozřejmě něco jako sociální chování skupiny, resp. jak si správně nazval manželství - sociální konstrukt (dle mého patologický společenský jev zakořeněný ve společnosti náboženstvím, kdy jednoduše upalovali všechny kdo byli opozici tak dlouho, dokud nezůstali jen ti s pokřivenou myslí). Každopádně je si třeba uvědomit, že věrnost není přirozené chování ani omylem a pokud se u nějakého živočišného druhu vyskytuje, je to spíše velká výjimka než pravidlo.

Každopádně abyh odpověděl na otázku tazatele. Říkat to manželce je nesmysl. Ale předpokládám, že na to tazatel snad už přišel sám. Druhá věc samozřejmě je to, že by se rád rozvedl a nemá koule na to jednoduše manželce říci sbohem a raději by to nechal na ní doufajíce, že přiznáním nevěry se jí zbaví...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny

loading...