Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Váha

Taky to byla moje hlavní složka potravy, protože se navíc živím jako řidič nákladního auta tak to bylo nejjednodušší vzít si rohlík a k tomu kus salámu.
Nebyl problém sežrat 10 rohlíků denně a ani tak mě to nezasytilo.
Nahradit to čímkoliv, třeba zeleninou, jen si tak třeba chroupat mrkev, papriku, kedlubnu atd..Zní to asi blbě, ale budeš se divit jak tě to zasytí. Dále ovoce a z části i tmavé pečivo (né to co je jen obarvené) musí být z žitné mouky. Bílé pečivo bylo u mě největší zlo a člověk toho sežral fakt hodně a ani to nezasytilo. Teď když si dám mrkev papriku tak jsem najezený na kus dne. Masa jsem se ale nevzdal, klidně si koupím celé grilované kuře a pochutnám si :) Domácí poctivá jídla jsem taky nevyřadil, takže svíčková, kačena se zelím atd... To si taky rád pochutnám.
Sladkého bylo taky těžké se vzdát, ale jde to. Hlavně bych u tebe vyřadil ty sladké nápoje a pít jen vodu udělá to velký rozdíl - klidně si dej raději jednou za čas čokoládu jak pít sladké nápoje.
Hlavní jídlo je nejlepší rýže + kuřecí, klidně to jde jíst i přes den místo toho rohlíku. Uvaříš si rýži(můžeš přidat trochu kari), uvaříš ve vodě kuřecí prsa nařežeš na kousky, celé to promícháš a můžeš na to chodit celý další den.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny