Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy ve vztahu

Dobrý den, obracím se k vám pro radu. Můj kluk s kterým jsem rok a půl si mě asi neváží. Má kamarádku, které furt píše... Ta kamarádka má přitele a chce s nim otehtnet. Problém je v tom, že si píšou uchylné věci.. a pak si pisou jako.. je to jen psani nic vic, nic min.. a pak prostě vidím jak ji píše, že by mohli jít do kabinky a ona jen, že to nejde, že mají své polovičky a že by neměli myslet na sex s nikým jiným... a že ji připadá divný, že tohle píše i když má mě. Místo toho, aby na to reagoval typu, máš pravdu... tak napíše jen..: tak bych vzal kondomy.. jen ona pak vzdy napise.. to tak.. mame sve vztahy.. proč můj kluk flirtuje s ní, když má mě...

V ten den jsem se ho zeptala, jestli by se se mnou nechtěl ráno sejít dříve, najednou byl naštvaný a vůbec mi neodpovídal.. pak poslední věc bylo co řekl.. lasko, miluji tě ..... a tak dále, a tak dále .. dobrou noc.. . Zeptala jsem se ho, co mu je, proč se chová tak divně a on, že se jen nechtěl opakovat. Pak jsem vypnula hovor, protože mě pak ignoroval.

Pak mi o 10 minut napsal, že s ní jde ráno ven a tak se sejdeme spolu trochu později. Takže se naštval jen proto, že chtěl jít s ní a já mu po dlouhé době jen navrhnula, že chci být s ním, že jsem si vzpomněla na to, jak za mnou vždycky chodil brzy ráno

O té holce mi říkal, když mu třeba neodepisovala a tak, tohle dopisování co s ní měl jsme už řešili a řekl mi, že ten chat není myšlený vážně.. a pak jen mlčel a nic neříkal a dělal jen kamenného. Nemůžu s ním o ničem mluvit, když chci vyřešit to co mě trápí, tak pak dělá právě kamenného a jak si mam pak se svým přítelem věci vyříkat, když on pak dělá jen uraženého?

Někdy mi furt říká, že jsem blbá, i když jsem mu říkala, že si přeju, aby mi tohle neříkal, že mě to zraňuje.
Zažíváme spolu tolik krásných zážitků a mě připadá, že si toho neváží. Nechápu proč tohle má zapotřebí, vypadá to jako by jsi mě nevážil.
Pak si říkám, že se snad musím bát toho, že mě podvede, ale pak na druhou stranu si psali i o tom, že je to jen sranda.

Já ho třeba zvu na jídlo a do kina a on se pak takhle zachová, nevím co si o našem vztahu myslet, nechci o něj přijít je jediný člověk, který se se mnou baví a navíc ho moc miluju, sám mi furt říká, že chce se mnou bydlet a mít psa.

Přítel ví, že mi vadí, když s ní chodí ven a že se mě má ptát, když s ní chce ven...

Co by jste mi poradili, jak mám tuhle věc vyřešit? Jak mam třeba udělat, aby si mě víc vážil a abych si aspoň mohla myslet, že si tak divný chat nepíše

Děkuji všem, co napíší názor.

loading...
Předmět Autor Datum
...Jak mam třeba udělat, aby si mě víc vážil... Polož se na otázku, PROČ by si tě měl víc vážit. Co… nový
Yarda 09.05.2018 08:19
Yarda
Já nechápu, co na jeho chování nechápeš.... Malá nápověda: Veškerá komunikace e-mailem, SMSkami, vo… poslední
Araneus84 09.05.2018 22:33
Araneus84

...Jak mam třeba udělat, aby si mě víc vážil...

Polož se na otázku, PROČ by si tě měl víc vážit. Co mu (asi kromě sexu) můžeš nabídnout. Třeba jak píšu jinde, moje manželka mi, když jsme se seznámili, imponovala (mimo jiné) tím, že je lékařka.
A taky co může nabídnout on tobě.

Asi si především nevážíš sama sebe. Protože kdyby sis sama sebe vážila, tak mu dáš kopačky s velkým rozběhem.

BTW: Kolik je ti let? Tipuji tak kolem šestnácti.

:beer:

Já nechápu, co na jeho chování nechápeš....

Malá nápověda: Veškerá komunikace e-mailem, SMSkami, voláním, apod. je pro chlapy jen nutné zlo k dosažení sexu. Nikoho normálního nebaví si psát s holkou jen tak, aby zabil čas a nic z toho nebylo.

"Já ho třeba zvu na jídlo a do kina a on se pak takhle zachová, nevím co si o našem vztahu myslet, nechci o něj přijít je jediný člověk, který se se mnou baví a navíc ho moc miluju, sám mi furt říká, že chce se mnou bydlet a mít psa."
Zjevně taháš ve vašem vztahu za hodně krátký konec provázku. To tak občas bývá. Asi ještě nějakou dobu potrvá než si uvědomíš, že s tímto ti to fungovat nebude. Ale jak se říká, chybami se člověk učí.

Představa, jak na základě nějaké změny tvého chování nebo něčeho podobného se do tebe dotyčný zamiluje a bude tě milovat tak jak ty jeho je taky mylná. Zamilovanost je největší (v případě mužů) na začátku vztahu a pak buď v lepším případě vydrží nebo se pomalu zmenšuje. Rozhodně se najednou nezvětší.

On tě má na háku a vnímá tě jako relativně spolehlivý zdroj sexu, na jehož udržení postačí sem tam pronést/napsat pár líbivých vět. Takže dotyčný jen jednoduše vyhodnotil, že toto vynaložené úsilí mu za ten sex ještě stojí, ale ani o fous více...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...