Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nádor varlete

To bude zaviset na vysledcich histologie a pruzkumu po operaci. Mozna jen pravidelny kontroly, mozna nejaka chemoterapie. Ti reknou.
Jinak - varlata neprodukujou testosteron "jen tak", musi je postouchnout hypofyza pomoci GnRH a ta to zase dela na zaklade DTH. Je to takovej zpetovazebni mechanismus udrzujici spravnou hladinu. Takze tesne po odebrani jednoho varlete sice dojde k poklesu testosteronu, ale hypofyze to zacne bejt divny, prida na produkci GnRH a to zbyvajici varle zacne produkovat vic(casove se bavime o hodinach, maximalne dnech, coz si stejne das pauzu na hojeni). Ma na to rezervy, navic se pravdepodobne casem trochu zvetsi - coz mimojine zvedne i spermatogenezi, ktera asi uplne nedoroste na puvodni hodnoty, ale i tak by mela byt vic nez dostatecna - pokud nejaky problem nebyl uz pred tim.
Takze, pokud si sam nevytvoris nejakej blok v hlave, tak na funkci rostlinare to zadnej vliv mit nemuze a na schopnost poceti by ten vliv mel byt jen malej a prinejhorsim resitelnej asistovanou reprodukci, coz neni takovy dramo.
Hodne stesti v dalsi lecbe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny