Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přítel a alkohol

- Srouboval sem "savice stred" a jak kazdy paty z vesnice narozen pred 85-90 jsem v "hasicu" byl. Zavody nebyly urcite kazdy tyden ani okresni a ani zadné jiné, navic "MUZI" (pises ze ma pres 23 let).
IMHO je to jedna a ta sama osoba co tu pise tyto hovadiny, "mama me bije", "mam malou dirku", "jsem milenka se kterou nespi" a podobné vyplody.

- V zivote jsem mel snad vzdy vic kamaradek jak kamaradu (je to hezci, clovek se vic dozvi a mnohdy i vic pijou a vic snesou, vsude se s nema dostanes), holky znam docela dobre natolik, abych vedel, ze v prvé rade des s problémem za kamardkou, pak za druhou, pak za treti .. dvacatou az uplne nakonci je jit s problémem za mamkou, ale "NIKDO" - "NIKDY", zadna holka nepude resit svuj problém na zivot.poradna.cz ani ze "ma malou dirku" (tak at to zkusi z jiné strany nebo vysce), ani "jsem jen pro pritele milenka" nebo neco jiného.
* Tyto prispevky jak zazrakem zmizi po prazdinach, jen doufam ze nekteri z Vas odpovidate opravdu jen z nudy a né ze tomu verite.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny