Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přítel a alkohol

Mám roční vztah se svým přítelem. Já 18 on 23 let. Máme ve vztahu jediný problém- alkohol. Když je přítel střízlivý chová se ke mě krásně a hezky, ale jelikož každý týden na závodech (oba běháme hasič) se vždycky s kamarády opije, je problém. Bohužel jsou to takové kapacity že se musí striskat do němoty. I kdybych mu řekla ať nepije, stejně pít bude. Snažím se k němu chovat maximálně vstřícně a vždycky když si vypije se s ním nedá komunikovat, chová se ke mě arogantně, vyčítá mi věci z minulosti, je na mě hrubý... A takhle to je snad každý týden, prostě mu vždycky přepne a schytam to já. Už nevím co mám dělat, každý týden se kvůli němu trápím... Uz jsme se skoro rozešli ale vždycky se pak omlouval. Už nevím co mám dělat, myslíte že se ten člověk dá změnit?kdyz má tak kladný vztah k alkoholu?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Máš dvě alternativy: 1. Poslat onoho sokolíka k šípku 2. Začít chlastat taky Nejsem erudovaný psyc… nový
mif 25.08.2018 08:04
mif
No, samo od sebe to lepší nebude. Tak buď to takhle necháš běžet dál, s tím, že možná přijde první r… nový
Mamko Tatić 25.08.2018 08:32
Mamko Tatić
- Srouboval sem "savice stred" a jak kazdy paty z vesnice narozen pred 85-90 jsem v "hasicu" byl. Za… nový
XoXoChanel 25.08.2018 11:08
XoXoChanel
Kdo chlastá, nikdy nepřestane a už vůbec né kvůli ženský . Kolega z práce 37 chlastal celej život.… nový
Schizo 28.08.2018 10:38
Schizo
Vem si ho !!!! Co vychlastá on, to nevychlastají jiní a tím zachráníš svět. Na pravidelné bití a zvr… poslední
Kiksfix 10.09.2018 01:00
Kiksfix

Máš dvě alternativy:

1. Poslat onoho sokolíka k šípku
2. Začít chlastat taky

Nejsem erudovaný psycholog, ale přiklonil bych se k možnosti 1. Jestli má přítel blbé draky, bude i jinak psychicky "ne příliš zdravý". Uteč, dokud to jde.

No, samo od sebe to lepší nebude. Tak buď to takhle necháš běžet dál, s tím, že možná přijde první rána (nebo už přišla?) a pak co?
Dokud je čas, tak uteč. Slušných kluků běhá po světě mraky.

- Srouboval sem "savice stred" a jak kazdy paty z vesnice narozen pred 85-90 jsem v "hasicu" byl. Zavody nebyly urcite kazdy tyden ani okresni a ani zadné jiné, navic "MUZI" (pises ze ma pres 23 let).
IMHO je to jedna a ta sama osoba co tu pise tyto hovadiny, "mama me bije", "mam malou dirku", "jsem milenka se kterou nespi" a podobné vyplody.

- V zivote jsem mel snad vzdy vic kamaradek jak kamaradu (je to hezci, clovek se vic dozvi a mnohdy i vic pijou a vic snesou, vsude se s nema dostanes), holky znam docela dobre natolik, abych vedel, ze v prvé rade des s problémem za kamardkou, pak za druhou, pak za treti .. dvacatou az uplne nakonci je jit s problémem za mamkou, ale "NIKDO" - "NIKDY", zadna holka nepude resit svuj problém na zivot.poradna.cz ani ze "ma malou dirku" (tak at to zkusi z jiné strany nebo vysce), ani "jsem jen pro pritele milenka" nebo neco jiného.
* Tyto prispevky jak zazrakem zmizi po prazdinach, jen doufam ze nekteri z Vas odpovidate opravdu jen z nudy a né ze tomu verite.

Kdo chlastá, nikdy nepřestane a už vůbec né kvůli ženský .
Kolega z práce 37 chlastal celej život.

Střídal holky jak ponožky, pak si s ním upíchla dítě ta poslední, podle mě ta nejšerednější, ale hodná holka s tím, že se změní když bude mít dítě...takže z 5ti chlastacích dnů v pracovním týdnu se staly 3 oficiální návštěvy " Na jedno " a každou sobotu je stejně cugrunt :D LOL dobře jí tak, ale na Fejsu a na Insta je to náááádhernááá spokojená rodinka, kterej to všichni záviděj a přejou, to mě poser .

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru