Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nakup z činy poplatky

Říkáš nesmysly.

Funguje to tak, že zásilku obdrží česká pošta a ta si účtuje za to, že tu zásilku předá celníkům manipulační poplatek 100 Kč (přitom v Košířích jsou celníci nejen ve stejné budově, ale i na stajném PATŘE!) Pokud podepíšeš doklady ohledně zastoupení sebe českou poštou, zaplatíš dalších cca 200 Kč za ... za nic. Ty zaplatíš za to, že celníci řeknou poště že DPH u zásilky za 25$ je 100 Kč a ať je od příjemce vybere.
Takže ve výsledku po tobě bude chtít česká poště za doručování takové zásilky 400 Kč....

Takže jsem je takto poslal kdysi dop*dele, nechť zásilku laskavě vrátí adresátovi do Číny, že si to nechám poslat ve dvou zásilkách. Ti šmejdi mi ji zkoušeli doručit ještě 4x !!!!, tj. 4x mi u dvěřích zvonil pošťák s tím, že má pro mě zásilku s doplatkem 400 Kč. Když jsem doručovateli po 4. oznámil, že zásilku nechci a chci ji poslat zpátky, tak mi to nedalo a volal jsem druhý den na tu poštu ohledně této zásilky. Pošťačka mi oznámila, že u nich tuto zásilku mají a je připravena k doručení !!! Až když jsem ji oznámil, že si ten telefonát nahrávám, že danou zásilku jsem již 4x odmítl a pokud ji nevrátí zpět odesilateli, začnu to řešit jinak, tak ji poslali zpátky.

Takže vychcánci z české pošty, kteří si mysleli, jak si nahrabou 400 Kč na 25$ zásilce skončili tak, že mi ji 4 x doručovali a následně ji na své náklady museli odeslat zpět Číňanovi (který mi ji poté jen prostě poslal zadarmo podruhé a už prošla). Maj to fakt dobře vymyšlený.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny