Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Simulace

Ano, priznavam ze jsem to s tema bramborama krapet prehnal .. zaslouzim si to :-D (pochopeni nekterych co je "naivní abiogeneze", nebo organické molekule z jednoduchých anorganických látek tzv teorie "Prebiotické polévky"od nich necekam)
# Pak jak vznikl zivot na zemi (tzv biogeneze jestli to vubec neco rika) on se clovek jen tak z niceho nic neobevil, tak je vse zivé. Staci se zeptat skolaka zakladni skoly. Dle jiz dlohodobych analyz a nové technologie k primarnimu rozuzleni DNA a RNA jiz vime ze mame jen jednoho predka (zdrojW). Ale v poho, nekomu nosi deti proste cap a nekteri lidé jsou zkratka z OPIC a podle toho se i chovaji.

ale aj mutacia s nezivimi predmetmi

PS : Mouhu film jsem videl, ale je to spusta let zpatky (to byly jeste VHS kazety a dabované jen jednim hlasem :-)), nevzpominam si na konec (jen vim ze se teleportoval z jedné kabiny do druhé). Coz je dnes "pry" jiz mozné diky kvantové fizice/kvantového zauzleni kde se vedcum podarilo jiz obdobny pokus zrealizovat. Tvrdi ze prozatim jen nekteré urcité castice. Podle mne jsou dal jak to, ale spis na to nejsme (jakoz to lidstvo pripraveni), a to ani nabozensky, co je pak lidska duse, bude me to stale my ? Takové ty klasické otazky co si lidé pokladaji..
Jestli by tak sel (a taky ze to jednou prijde) teleportovat zivou bytost , by sel treba jistym zpusobem i znumerizovat a zde by slo uvazovat o teorii ze zijeme ve virtualnim svete pres kopirak. Prirodopis 4 trida :: co jsou a jak se rozlisuji " živé a neživé (ty co se neskladaji z zivych organismu) složky životního prostředí".

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny