Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Malá výška u muže

V tvém případě je to blbost, protože i když jsi menšího vzrůstu, je to ještě normální. Takže by ti to každý lékař rozmluvil.
Ale teoreticky možnost existuje. Lékaři ti přeříznou kosti v nohách do tvaru jakoby Z (ta šikmá část je kolmo). Kosti posunou tak aby vznikla mezera. Zafixují pomocí kovových prvků. Počkají až to sroste, kosti mezeru vyplní kostní hmotou. Po srůstu odstraní kovové výztuhy.
Zeptají se, jestli chceš ještě vyrůst o dalších pár milimetrů. Pokud ano, pokračují kousek vedle stejným způsobem. Po vyndání kovových spon, se opět zeptají... Pokud po třičtvrtě roce ve špitále, vytrpění bolesti, několika anestezích a ochabnutí celého těla, máš ještě odvahu a betonovou vůli po větší výšce, pokračují znova. Teoreticky se dá vyrůst po bezměrném úsilí i o třeba dvacet centimetrů.
No trvat to bude asi roky, tvé tělo stálým ležením bude zdevastované a pojišťovna to jistě platit nebude. Takže pokud na to máš několik milionů, neukojitelnou touhu po větší výšce a obrovskou odvahu, jdi do toho... :-):beer:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny