Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problémy se zrakem

No, asi mi nebudeš věřit, ale psal jsem to jen tak z hlavy. Jestli je to někde na Wikipedii, jsem nehledal. Podobnost popisu je důkazem, že jsem nekecal. A je logické, že je to podobné. Pokud je to na Wikipedii popsané správně a já to též popsal správně, prostě to musí být podobné. Kdyby to podobné nebylo, asi by to nebylo správně.
Je mi už hodně let a hodně si pamatuju. Je mým koníčkem, zajímat se o to, jak co funguje. Nejsem ve většině věcí odborník, ale mám základní přehled o hodně věcech. Anatomii nevyjímaje, můžu ti v základech popsat téměř všechny orgány v těle. Chceš třeba napsat,kde je v těle pankreas a na co je?
Nebo třeba na co a kde jsou v těle příštítná tělíska? Co to je parathormon a jaký má význam?
Nebo jak fungují ledviny a jakou další funkci mají mimo vylučování moči? Co je to kreatinin? Co je aorta, nebo věnčité tepny, nebo kde je vena cefalica? O všem si můžeme popovídat.
Nebo třeba z jiného soudku, co je třeba higgsův bosson, nebo jak daleko jsou televizní satelity, a mnoho dalšího. Mám dost široký všeobecný přehled, tím se nechci chlubit, jen obhajuju svoji "práci".
A samozřejmě ani zdaleka nevím všechno. Pokud to nevím a našel bych to někde na netu, tak na to dám odkaz a nebudu se s tím opisovat. Asi tak.. 8-):puff:

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny