Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Škubání v hlavě a ve svalech

Zdravím, rád bych se zeptal jestli někdo nemáte zkušenosti s problémy, které by se podobaly těm mým. A případně jak je řešit?

Jde o to že už asi 4 roky mě trápí takové divné pocity uvnitř v hlavě. Popsal bych to asi jako škubání. Kromě toho mi škube i různě po těle ve svalech. Netrvá to neustále, jen třeba pár hodin, pak mám na chvíli klid. Dřív jsem nic takového nepociťoval, začalo to někdy během vysoké školy. Problémy se časem zesilovaly a dostal jsem z toho strach. Přišla nesoustředěnost a deprese a se školou jsem musel skončit.

Když jsem s tím s brekem přišel za obvoďákem okamžitě mě bez jakéhokoliv neurologického vyšetření poslal na psychiatrii, kde mi diagnostikovali úzkostnou poruchu. Rok jsem bral antidepresiva a léky na úzkost. Psychicky jsem se tak nějak srovnal nicméně záškuby jsem pozoroval dál - jen mi to bylo jedno. Antidepresiva jsem vysadil, ale léky na úzkost beru dál. Jednou bych je rád vysadil a žil bez nich tak jako dřív protože jsem po nich dost zblblý. Jen kdybych se zbavil těch záškubů... Roky užívám hořčík, vápník a B-komplex v naději že mě to toho zbaví, ale pořád bezvýsledně.

Teď už mám za sebou i základní neurologická vyšetření (rezonanci, EEG, EKG, EMG) a vše je v normě. Připadám si už jako hypochondr.

Nevíte někdo jak problém řešit? Co by to mohlo způsobovat? Předem děkuji za odpovědi.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny