Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Preklad z italstiny

Dobrý den může mi někdo polopaticky přeložit tento utržek ?

Attenzione alle truffe. Anche nel bresciano sono stati segnalati casi di dentisti abusivi oppure di tecnici che operavano da dentisti senza averne i titoli.

Per tale ragione, sfruttando i database pubblici, riportiamo in questo elenco - in ordine alfabetico - tutti i nominativi degli iscritti all'Ordine dei medici / Albo Odontoiatri di Brescia. Se avete dubbi su qualcuno che si dichiara denstista controllate questo elenco (aggiornato al 12 ottobre 2017) e se il nominativo non compare chiamate l'Ordine dei medici per una verifica. Una nota importante: in questo elenco potreste non trovare il nome del vostro dentista se è iscritto oltre tale data oppure se risulta iscritto all'Ordine dei medici di un'altra regione.

Byl bych moc rád. Dekuji

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dejte si pozor na podvody. Dokonce i v oblasti Brescia byly hlášeny případy zneužití zubních lékařů…
Wikan 19.03.2019 20:24
Wikan
Je to divoky ty Google preklady :-) Na tom konci je napsané : "Jestli informace o zubari nenajdete,…
XoXoChanel 19.03.2019 20:38
XoXoChanel
To přece není v rozporu. Zdroj informací je tam uveden: Registr zubních lékařů Brescia
Kurt 19.03.2019 20:41
Kurt
Jo jo. Jen rikam ze mi Google preklady prijdou nekdy divoky, jako : "Máte-li jakékoli pochybnosti o…
XoXoChanel 19.03.2019 20:42
XoXoChanel
Až na tuhle výjimku mi to naopak přijde velmi kvalitní.
Wikan 19.03.2019 20:50
Wikan
Jestli ono to nebude tím, že je to překlep v tom původním (zdrojovém) textu - italsky zubař se oprav…
Kurt 19.03.2019 21:00
Kurt
jj, klasika: garbage in, garbage out... nový
jirka44 20.03.2019 07:54
jirka44
http://pas-faux-pas.blogspot.com/2014/01/20-hamlet.html nový
bahno 20.03.2019 08:42
bahno
Zkoušela jsem to přeložit na svém oblíbeném https://prekladacvetonline.cz/ a vychází mi z toho tento… nový
hana.dvor 09.08.2019 22:39
hana.dvor
Tak to je na tom Google podstatně lépe. nový
Wikan 10.08.2019 08:35
Wikan
Teď jsem zkusil Google Translate a od doby před pěti měsíci, kdy jsi sem dával ten překlad je ještě… poslední
karel 10.08.2019 08:48
karel

Dejte si pozor na podvody. Dokonce i v oblasti Brescia byly hlášeny případy zneužití zubních lékařů nebo techniků, kteří pracují jako zubní lékaři, aniž by měli tituly.

Z tohoto důvodu, s využitím veřejných databází, uvádíme v tomto seznamu - v abecedním pořadí - všechna jména členů Řádu lékařů / Registr zubních lékařů Brescia. Máte-li jakékoli pochybnosti o osobě, která tvrdí, že je hustejší, zkontrolujte tento seznam (aktualizováno 12. října 2017) a pokud se jméno neobjeví, zavolejte na lékařskou asociaci. Důležitá poznámka: v tomto seznamu nesmíte najít jméno svého zubaře, pokud je registrován po tomto datu, nebo je-li registrován u Lékařské asociace jiného regionu.

translate.google.cz

Je to divoky ty Google preklady :-)

Na tom konci je napsané :
"Jestli informace o zubari nenajdete, muze byt zapsan u jiné asociace v jiném regionu". Na zacatku je, jestli mate pochybnosti o zubari, muze te si ho overit v jejich databazy ze tam musi byt zapsany. Zkratka diky jejich verejné databazy si muzes overit jestli ta urcita osoba je registrovana jako zubar.

Zkoušela jsem to přeložit na svém oblíbeném https://prekladacvetonline.cz/ a vychází mi z toho tento text:

Dejte si pozor na podvody. Také v oblasti brescia, byly hlášeny případy zubaři urážlivé, nebo z techniků, který pracoval v zubní lékaři bez titulů.Z tohoto důvodu, s využitím veřejných databází, ale zpráva v tomto seznamu - v abecedním pořadí - jména všech členů Řádu lékaři / Registr Zubaři Brescia. Pokud máte pochybnosti o někoho, kdo tvrdí, že denstista zkontrolovat tento seznam (aktualizováno 12. října 2017) a pokud se název nezobrazí zavolat, Aby lékaři na kontrolu. Důležitá poznámka: tento seznam nemůže najít název vašeho zubaře, pokud jste členem po tomto dni, nebo pokud je členem Řádu lékařů z jiného regionu.

Teď jsem zkusil Google Translate a od doby před pěti měsíci, kdy jsi sem dával ten překlad je ještě kvalitnější.

Dejte si pozor na podvody. Dokonce i v oblasti Brescia byly hlášeny případy zneužívajících zubních lékařů nebo techniků, kteří pracují jako zubní lékaři, aniž by měli tituly.
Z tohoto důvodu s využitím veřejných databází uvádíme v tomto seznamu - v abecedním pořadí - všechna jména členů Řádu lékařů / Rejstříku zubařů v Brescii.
Máte-li jakékoli pochybnosti o někom, kdo tvrdí, že je densista, zkontrolujte tento seznam (aktualizováno 12. října 2017) a pokud se jméno neobjeví, zavolejte lékařskou asociaci ke kontrole.
Důležitá poznámka: v tomto seznamu nenajdete jméno svého zubaře, pokud je registrován po tomto datu nebo pokud je registrován u lékařské asociace jiného regionu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru