Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odchod od manzelky

Dobry den

Chtel bych odejit od zeny,souziti s ni uz neni mozne.Mame 2 male deti na ktere samozrejme budu posilat penize a deti vidat.
Ma to nejaka omezeni ci pravni rad jak postupovat?

Předmět Autor Datum
Najít si vlastní bydlení a odstěhovat se.
karel 22.04.2019 16:15
karel
S tím vídáním dětí to nemusí být moc snadné.
Wikan 22.04.2019 16:55
Wikan
Ujasni si, kdo platí telefony, hypotéky a jiné trvalé příkazy a hlavně, kdo je bude platit. Co je čí…
čumil old 22.04.2019 20:00
čumil old
Barak a platby sou na zenu,me de o to aby na me neco nemohla vytahnout jakoze se nestaram,neplatim a…
Jan soudecek 22.04.2019 22:47
Jan soudecek
To může vytahnout vždycky.
Wikan 23.04.2019 06:30
Wikan
Nejdřív se budou řešit děti, to je vždycky na prvním místě, pokud se nedohodnete bude to boj a nadlo… poslední
Schizo 24.04.2019 10:44
Schizo

Ujasni si, kdo platí telefony, hypotéky a jiné trvalé příkazy a hlavně, kdo je bude platit. Co je čí a co máte napolovic.
Jeden známy se odstěhoval a jeho pozůstalá neplatila telefon, v té době pevnou linku a jiné drobnosti. Byt byl jeho a najednou dlužil pěkný prachy.
Další je zas tak blbej, že když ho žena kopla do zádě a on bydlí teď na ubytovně, tak platí nějaký tarif rodina, či jak se to jmenuje a ještě ho baba prudí, aby se z toho tarifu vyjmul, ale platil dál.

Nejdřív se budou řešit děti, to je vždycky na prvním místě, pokud se nedohodnete bude to boj a nadlouho...pak majetek, jestli budete rozumný bude to na jedno stání, pokud ne, klidně se budete handrkovat 5 let...

Ať tak nebo tak, podle našeho současného systému soudnictví je pak chlap odsouzenej už prakticky nežít, jen vydělávat a posílat prachy dál, nikdo nebere v potaz, ýe k tomu přišel např. jak slepej k houslím, nebo že by si i on našel jinou partnerku . Vidím to denně, takže osobní zkušenost a hlavně můj názor.

Většina to pak řeší tak, že ukončí trvalé zaměstnání a nechá se zaměstnan na brigádu, nebo načerno, protože drahá polovička ho vysává do morku kostí. Je smutný když se dva lidi nedohodnou a pak chtějí rozhřešení od soudu...

Dohodne se tak 1 pár ze 100 , pokud mají děti tak je to max. 1 pár z 500 zbytek se dohaduje a hází špínu jeden na druhýho, děti fungují jako spolehlivé rukojmí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru