Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odchod od manzelky

Dobry den

Chtel bych odejit od zeny,souziti s ni uz neni mozne.Mame 2 male deti na ktere samozrejme budu posilat penize a deti vidat.
Ma to nejaka omezeni ci pravni rad jak postupovat?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nejdřív se budou řešit děti, to je vždycky na prvním místě, pokud se nedohodnete bude to boj a nadlo… poslední
Schizo 24.04.2019 10:44
Schizo

Nejdřív se budou řešit děti, to je vždycky na prvním místě, pokud se nedohodnete bude to boj a nadlouho...pak majetek, jestli budete rozumný bude to na jedno stání, pokud ne, klidně se budete handrkovat 5 let...

Ať tak nebo tak, podle našeho současného systému soudnictví je pak chlap odsouzenej už prakticky nežít, jen vydělávat a posílat prachy dál, nikdo nebere v potaz, ýe k tomu přišel např. jak slepej k houslím, nebo že by si i on našel jinou partnerku . Vidím to denně, takže osobní zkušenost a hlavně můj názor.

Většina to pak řeší tak, že ukončí trvalé zaměstnání a nechá se zaměstnan na brigádu, nebo načerno, protože drahá polovička ho vysává do morku kostí. Je smutný když se dva lidi nedohodnou a pak chtějí rozhřešení od soudu...

Dohodne se tak 1 pár ze 100 , pokud mají děti tak je to max. 1 pár z 500 zbytek se dohaduje a hází špínu jeden na druhýho, děti fungují jako spolehlivé rukojmí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru