Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s hledáním partnerky

Ahoj... takže na úvod.. je mi 23 a vlastně vůbec jsem nečekal že by mě napadlo něco jako psát to na internet jenomže já se prostě někde vypsat musím a podle lidí tady jsou tu normální rozumní myslící stvoření.Víte píše se mi to těžce takže nevím jestli to bude dávat hlavu a patu ale vynasnažím se.Je mi 23 jak už jsem psal a už od mých 15ti let mám strašný problém s hledáním si partnerky.Nikdy jsem žádnou neměl a popravdě... nikdy jsem vlastně ani neměl pohlavní styk.Vím že vám to asi bude připadat jako nějaký další nepovedený fake nebo troll ale prosím berte to vážně.Opravdu se cítím špatně a nemám se vlastně ani komu vyzpovídat přátel spoustu mám ale to je pořád ty si někoho přeci najdeš v klidu vždyt každého to jednou čeká... jenomže mě už to přijde že je se mnou něco v nepořádku nebo já nevím.Nejsem žádný vyžraný vágus co by proseděl celou sobotu u piva a u monitoru nebo neměl o nic zájem.Rád chodím a poznávám nové lidi chodím do klubů zkouším si najít partnerku hledám si nové kamarádky různě po okolí ale prostě s žádnou mi to nikdy nevyšlo... zamiloval jsem se asi 3x v životě opravdu moc jsem ty holky miloval psal si snimi na facebooku chodil snimi ven byly jsme parkrát v kině jenomže prostě pokaždé to skončilo stějně... ,, víš jsi fajn kluk ale nerozumíme si na tolik aby jsme spolu mohli strávit více času nebo alespon já ti tolik nerozumím "" a nebo podobně... Myslím že se s holkama bavit umím prostě k jejich tématu něco o mě a tak jenže oni vždycky ztratí zájem.Kamarádek mám hodně už spoustu let a ony nechápou jakto že si nejsem schopný nikoho najít.Všichni moji kámoši už si taky někoho někdy našli nebo někoho měli jen já prostě forever alone.Vždycky jsem si říkal v duchu v klidu někdy to vyjde čas od času jsem na to tlačil snažil si někoho najít a někdy jsem to nechával náhodě.Jenže už mě to docela přestává bavit.Když vidím jak můj známý partnerky střídá jak ponožky a já neměl ani jednu zůstává mi nad tím rozum stát... jsem normální kluk mám zájem o auta (vyučený automechanik) nemyslím si že bych byl třeba nějakej lempl nebo něco normálně pracuju jsem pozitivní ( ne HIV samozřejmě HAHA) vůči okolí a prostě nic a nic a nic.To mám jako fetovat nosit SUPREME věci na sobě potetovanej ksicht hulit trávu aby o mě ty holky měli zájem? Protože tyhle šupáci právě mají kolem sebe holek že si můžou vybírat... nechápu to.Hrozně moc nad tím často přemýšlím a kolikrát kvůli tomu prostě nemůžu usnout... třeba včera po akci v klubu kdy naše parta s mými přáteli jela domů tak vlastně jsem přemýšlel nad tím že každý z mých přátel ted jede domů s partnerem/kou a jako jedinej já ZASE sám... Hele na rovinu vím že mi tu nemůžete pomoc to je jasný ale prostě potřeboval jsem se vypsat... Omlouvám se za chyby v textu a nějakou gramatickou úpravu ale fakt nemám náladu to řešit.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Moc děkuji všem kdo jste něco napsali... Alespoň jste mi trochu zlepšili večer. Asi jste to ale špat…
Monolit 02.05.2019 20:24
Monolit
To je umění se bavit s holkama. Kdybych ve dvaceti uměla věděl to, co teď, tak bych mohl být taky ta… nový
Prasak 02.05.2019 22:01
Prasak
No to že začnou lézt samy :D no nevím to taky.uplne není pravda... Mám známého a ten ve 30ti je stál… nový
Monolit 03.05.2019 16:26
Monolit
V tom případě už je u něj něco špatně - totální suchar, nebo introvert, kterej sedí doma a čeká, že… nový
Prasak 03.05.2019 18:05
Prasak
Nevím, jaké kdo máte zkušenosti, když já jsem byl šťastně svobodný ještě ve věku, kdy někteří mí vrs… nový
Yarda 03.05.2019 22:55
Yarda
Moc díky všem za milé odpovědi... no nic... tak já asi budu čekat dál na tu ,, pravou "" nový
Monolit 05.05.2019 18:44
Monolit
Klidne sem dej fb a napisu :D poslední
Mmmmm 15.07.2019 01:54
Mmmmm

Moc děkuji všem kdo jste něco napsali... Alespoň jste mi trochu zlepšili večer. Asi jste to ale špatně pochopili .... Já se nesnažím o vztah vermomocí bez citů.... Já prostě jen smutním z faktu že jsem ještě nikdy nezažil to že by holka milovala i mě...A to že známý to střídá ... Ne nikoliv nezávidím mu to a ani jsem to nenapsal jak jsem zmínil - pouze mi zůstává rozum stát co na něm ty holky vidí a jak to že po něm jede každá

To je umění se bavit s holkama. Kdybych ve dvaceti uměla věděl to, co teď, tak bych mohl být taky takovej, jak tvůj kámoš. Ale teď už vím, že raději žádnou další sbalit nechci (není umění sbalit ženskou, ale co pak s ní?).
Já vím, že je to klišé, co teď napíšu, ale prostě vydrž. Holky do nějakých 22 let pořádně ještě neví, co samy chtějí, pak se uklidní a možná právě v tobě najdou to, co jinde nepotkaly. Ze svýho okolí vidíš, že to není o vzhledu, i hnusáci mají kolem sebe omotanou nějakou paštiku.
Jak jsem psal výše - nesmíš být zase příliš hodnej, protože ženská, pokud to tedy není sama nepoužitelná papuč, taky hledá samce do života, tj. aby to byl chlap s koulema, měl nejen fyzický dispozice (na ty jdou podvědomě), ale i mentální výbavu (a na tu jdou vědomě), tj. abys nebyl dobráckej ňouma, se kterým každej vydrbe. Přesto však zůstat gentleman a podržet jí dveře, či pomoci do kabátu. Netrvej však na tom, že musíš zaplatit útratu v restauraci (pokud ona nechce), protože jí to může dávat pocit závazku a bere pocit soběstačnosti a nezávislosti.

A když vydržíš ještě nějakých 5 let (já vím, je to k uzoufání dlouho), tak pomalu přilezou samy. Bohužel, často už s děckem, nebo takový, se kterýma nikdo nevydržel (není to pravidlo, některý prostě měly smůlu na kreténa, se kterým Bůhvíproč vydržely neúměrně dlouho, takový však jsou vděčnější po životní zkušenosti).

V tom případě už je u něj něco špatně - totální suchar, nebo introvert, kterej sedí doma a čeká, že mu nějaká zaklepe na dveře. Znám taky takový a jsou to takoví, který bych jako ženská taky nechtěl - lenoši bydlící u maminky, podivíni, tragédi, nebo až příliš vybíraví - chtěli by krasavici, ale zapomněli se podívat do zrcadla.

Nevím, jaké kdo máte zkušenosti, když já jsem byl šťastně svobodný ještě ve věku, kdy někteří mí vrstevníci už třeba byli šťastně rozvedení, tak mi rodiče i dobří známí snažili dohazovat slečny podle nich pro mne vhodné. I rande mi někdy domluvili. Vybral bych si, kdybych chtěl. Ale nějak jsem se ještě necítil a když už jsem se cítil, našel jsem si sám. Taky jsem se pokoušel chodit s dívkou, jak se říká "Jiskra přeskočila, chemie zafungovala", tak mezi námi jiskra nepřeskočila a chemie nezafungovala. Později mne napadlo, kdybych zdědil rodinný statek a ona dostala věnem pár koní a kus pole vedle mých polí, tak by to asi nějakou jiskru a chemii přemohlo a možná by to mezi námi klapalo. Ale já jsem žádný statek nezdědil a kolik koní a jaká pole dostala věnem ona se mi nedoneslo. Tak jsme se v dobrém rozešli.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru