Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Má každý zubař ráno vyhrazený volný čas na akutní případy, bez ohledu na to že zbytek dne má plný?

Bejvávalo. Alespoň u našeho. To už dávno neexistuje, neexistovalo to ani, když objednací doba bývala ještě 4-5 měsíců (ale 6 už bylo moc, když člověk chtěl rovnou objednat na příště). Teď je objednací doba 7 měsíců, tak nevim (aspoň se lze v pohodě objednat na příště). S akutními případy se asi nepočítá, musim zaklepat na dřevo, zatím všechny díry to vždy vydržely, jinak nevim, co bych dělal, pohotovost je na nic (jestli vůbec je, zlí jazykové tvrdí, že nejbližší je až v praze na karláku), a kováře už zrušili.

K cizímu zubaři těžko, narváno maji všichni, možná nějaký soukromý (= placený) by měl volno, ale ani tomu bych moc nevěřil. Jedině opravdu zkusit do telefonu vyjádřit obavu, jestli se ta díra nemůže moc zvětšit za tu dobu, nebo to zkusit vyjednat osobně, ale pravděpodobnost, že vás rovnou posadí do křesla moc neni.

Oni ostatní doktoři na tom nejsou lépe. Zatím jsem mladý a zdravý, ale neumim si představit, kam budu chodit, nebo co budu dělat, až budu starý a nemocný. Jako abych předvídal, kdy onemocnim a podle toho se objednával?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny