Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem jsou u zubaře aktuní případy "dražší" než, když je zákrok naplánovaný

Já bych řekl, že to záleží na zubaři, případně na tom, kde si ten zubař nechává dělat věci co nedělá sám a jaké používá materiály. Já jsem si nechával dělat korunky, platil jsem, už nevím přesně,asi 3000 za jednu, byly bílé, kdybych se spokojil s těmi na pokladnu, tak by to bylo podstatně levnější, možná dokonce zadarmo, od někoho jsem zaslechl, že jeho to stálo jinde tak o řád víc.

Kdysi se mi v lázních rozlomil zub, tak jsem šel k místnímu zubaři, prostě jsem šel a zaťukal na dveře ordinace, on mi to spravil, aby mi to v lázních vydrželo (pak jsem šel o pár měsíců později k tomu svému, když mi ta lázeňská plomba vypadla) a tehdy mne to stálo ukázat průkazku VZP a třicet stříbrných Julínkovného.

Doneslo se mi, že zubaři vyřazují z evidence pacienty co nechodí na preventivní kontroly. Tak jsem se podíval, kdy jsem naposled byl u zubaře a hned jsem se objednal na kontrolu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny