Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se neobvykle odříznout od světa

Achojky, mám takové neobvyklé přání. Chtěla bych se tak na 2 - 3 dny odpočinout od okolního světa. Pro mne to znamená být někde zamčená bez mobilu internetu televize atd. V podstatě jako vězenkyně, která nemusí a ani nemůže nic řešit. Prosím máte někdo nápad, jak si toto splnit?? Ano jsem trochu sub, ale je to pro mne úžasná relaxace. Dříve mne takto zamkla v bytu přítelkně a pak jela někam na vikend a ja jsem si ten vikend take užila - jenom odpočinek joga meditace a žádne vyrusovani a nikam jsem nemohla a ani nechtěla. Já si prostě opravdu odpočinu asi jenom jako totálně bezmocná a je to super. Tu přítelkyni už bohužel nemám. Co teď ???

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A v čem je problém? v vymyšlení činnosti, co bude dělat nebo pro konečné rozhnodní, bojíš se rozhoup… nový
eena 18.06.2019 22:03
eena
Doporučuji terapii, nebo tady píší - léčbu tmou - https://www.lecba-tmou.cz/ . Sám jsem to ještě nez… nový
covarick 16.07.2019 14:40
covarick
Borec zatemni shnilou chatku (errrmm, svatyni), nakeca ti o tom par "odusevnelych" nesmyslu a uctuje… poslední
Dwane Dibbley 16.07.2019 16:29
Dwane Dibbley

A v čem je problém? v vymyšlení činnosti, co bude dělat nebo pro konečné rozhnodní, bojíš se rozhoupat. Není na tom nic ložitého, mi tomu říkáme obyčejný voraz, nikoli odříznutí od světa. Nikde jsem v popisu nenašel, jestli se scheš odříznout od lidí či rodiny a civilizace.

Doporučuji terapii, nebo tady píší - léčbu tmou - https://www.lecba-tmou.cz/ . Sám jsem to ještě nezažil, i když svého času jsem tam chtěl jít, ale je tam dlouhá objednávací doba. Dnes už na to nějak nejsem vůbec naladěný, tak třeba to pomůže :) Je to asi mnohem radikálnější, než co hledáš, ale o to intenzivnější a účinější. 2-3 dny je nic, i když většina lidí se dnes třeba, když jsou dvě hodiny bez telefonu :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru