Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Extrémne chudý

Zdravím, môžete mi prosím poradiť, čo mám jesť aby som pribral? Dlho som sa síce nevážil, ani nemeral ale meriam cca 175 cm, a váha? Budem skákať od radosti, ak budem mať vôbec 35 kg... Skrátka, som chodiaca kostra. Z akých jedál sa najlepšie priberá? Nechcem byť zasa nejaký extra tlstý, ale taký trošku viac pribratejší, baculatý. Btw.. mám 19 rokov.
Tento prispevok je logicka hlupost, staci si pozriet prispevky z jeho pc na ine temy a vieme, ze sme sa stali tercom psychicky chybneho jedinca...preto zamykam. P.S. Mal napisat 50kg, to by sme mu mozno naozaj zrali. (fleg)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Omez pohyb na minimum, jez tučná jídla například vepřovou krkovici, bůček k tomu nejlépe přílohu kne… poslední
Hanyse.k 01.07.2019 17:10
Hanyse.k

Omez pohyb na minimum, jez tučná jídla například vepřovou krkovici, bůček k tomu nejlépe přílohu knedlík, potom si můžeš dát chleba se sádlem, případně s nějakým trvanlivým salámem, paštikou, na večer k televizi si dej brambůrky, hranolky nebo hamburger, nebo i smažené jídla budou dobré. Zapíjej to hodně sladkými nápoji, jako je Kofola, Cola a podobně. Nebo nebudou špatné jídla kde je hodně sacharidů, třeba plněné knedlíky, zalité máslem a cukrem.

Zpět do poradny Nahoru