Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak můžu důvěřovat ostatním, když nemůžu důvěřovat asi sama sobě

Pro začátek, je mi 21 a mám v hlavě pořádný bordel.. Zjistila jsem, že nedůvěřuji tomu, co cítím, nemyslím si, že moje pocity jsou pravé.. Díky tomu jsem neměla žádný vztah, aspoň si teda myslím, že je to díky tomu alespoň částečně... Nedokážu se stýkat s kluky víc jako s kamarády protože si myslím, že mě akorát zneužijí.. Nemyslím tak, že by mě znásilnili.. Ale že bych pro ně byla spíš jen panenka na sex, nebo kdybych se jim "otevřela" a vyklopila ze sebe všechny moje myšlenky, že by toho akorát zneužili a vykládali kde možně nějaký pitomosti.. Ale i já se vidím v tom, jak je (ty kluky) popisuji.. Kdyby došlo ke vztahu, tak že bych je jenom zneužila ke svým potřebám. Třeba teď, poznala jsem kluka, který mě docela zaujal, ale mám strach se s ním seznamovat víc než jako kamarádka za prvé z toho důvodu, že by mě nějak zneužil, neměl mě rád pro to kdo jsem, ale pro to, že má s kým spát .. A za druhé, že pokud by se ve mne probudily nějaké city k němu, tak by byly probuzeny jenom z toho důvodu, že se někdy cítím osamělá, nikdy jsem neměla vztah nebo kvůli tomu že "prahnu" po zkušenosti. Což mi přijdou jako dost blbé důvody proč do vztahu jít, protože když tohle bude naplněno, tak ho pravděpodobně pošlu k vodě a ublížím mu. Což nechci.. Jak poznám že mé pocity k někomu nejsou jenom z toho, že jsem prostě pořád sama ..? Je to špatně, když bych byla s někým asi proto, že už nechci být sama ? A díky téhle situaci jsem taky už před 4 lety začala přemýšlet a po čase uvědomovat si, že se mi líbí holky, ale co když se mi holky líbí jen skrz to, že se nemůžu dát do kupy s nějakým klukem skrz moji emocionální neschopnost. Btw. s holkou sem za tu dobu ještě nic neměla, byla jsem a pořád su v období, kdy se snažím si zvyknout. Zajímalo by mě, jestli jste taky někdo zpochybňoval svoje pocity. Mě ty mé prostě nepřijdou pravé. Přijde mi, že su manipulována např. samotou k tomu, abych s někým byla. Ale já bych ráda byla s někým, protože s ním přímo já chci být. A takový pocit sem ještě nikdy neměla .. Když si to pročítám tak mi to zní jako strašná hovadina, ale prostě se takhle nějak cítím..

Ani nevím co je mou otázkou k vám.. Spíš jen se potřebuju vymluvit, případně si pročíst vaše názory pokud nějaké budete mít..

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
S ohledem na sdělené bych toto téma přesunul do debat. Tazatelka sama neví, nač se optat. 8-)
tojezdenek 08.07.2019 10:53
tojezdenek
Pokud se to hodí spíše do debat, klidně se to tam může přesunout. Pokud to nejde přesunout, napíšu t… nový
kdovíjáne 08.07.2019 11:19
kdovíjáne
Pán si pere jégrovky a brblá: "Člověk už nemůže věřit ani sám sobě, to jsem se chtěl jen upšouknout.… nový
Yarda 08.07.2019 21:10
Yarda
Hele, "by me zneuzil"... to si jako predstavujes jak? Normalni je nenechat se zneuzivat! Ale taky je… nový
bahno 08.07.2019 23:28
bahno
Já k tomu, pokud jde o sex, mám taky vlastní teorii - proč dělat ofuky, když je to příjemný oběma a… nový
Prasak 09.07.2019 07:08
Prasak
prakticky se na tom nedá prodělat, oba si to užijí, nic se neopotřebuje. .. mozna az na odreny kol… poslední
XoXoChanel 10.07.2019 12:16
XoXoChanel

Pán si pere jégrovky a brblá:
"Člověk už nemůže věřit ani sám sobě, to jsem se chtěl jen upšouknout."

Takovýhle příspěvků je plná Zpovědnice. Pokud by to psal chlapec, tak bych mu radil, že si nemá nechat tlačit sperma na mozek a má si najít nějakého zajímavého koníčka. A mám připravený citát klasika:
...
Kdybych se aspoň vyznal v něčem
Co by jí mohlo lichotit
Být, dejme tomu, potápěčem
A dáti se s ní vyfotit
...
:beer:

Hele, "by me zneuzil"... to si jako predstavujes jak? Normalni je nenechat se zneuzivat! Ale taky je normalni, ze se ten druhej nechova presne tak, jak by jeden chtel/ocekaval. To je takovy obecny lidsky souziti.
A za druhy - ono se lze vcelku jednoduse proste dohodnout. Dohodnout se, ze zatim spolu spat nebudeme, nebo se lze dohodnout ze na to vletime a uzijem si to, bez naroku na cokoliv dalsiho. Domluva je zaklad vseho.
A cim jsem starsi, tim vic zjistuju jak prosty to muze byt - ja muzu nabidnout, ty muzes nabidnout, tohle se mi libi a tohle ne. Fakt, je to prosty, sproste receno ekonomicky(je dobry si uvedomit, ze ekonomicky neznamana jenom penize, to je i barter, protisluzba, dlouhodoba investice... je to strasny jak ekonomie definuje mezilidsky vztahy, ale je to tak).

Já k tomu, pokud jde o sex, mám taky vlastní teorii - proč dělat ofuky, když je to příjemný oběma a prakticky se na tom nedá prodělat, oba si to užijí, nic se neopotřebuje. A pokud dělá ofuky, tak proč s někým takovým zůstávat? Samozřejmě vše v rámci vztahu, ne rozdávat na potkání, i když taky neubyde, ale přece jen je tu nějaký to duševno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...