Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou si vybrat VŠ?

Studuji průmyslovku zaměřenou na strojírenství (ve třetaku si vyberu zaměření mechatroniku nebo automatizaci s informatikou) . Celkem mě ta škola baví a známky mám jedičky/dvojky kromě matiky, ale rozhodně si nejsem jist, zda bych chtěl pokračovat ve stejném oboru i na VŠ... Už předtím jsem věděl, že jsem spíš humanitní, nebo ekonomický typ. V testech mi vychází, že bych se měl zaměřit na ekonomii a managment ( což bych i bral, protože po tom, jaký šílený "byznisy" se nám s kámošema díky mým nápadům povedli, tak mám třeba i vlohy xD), nebo právo (ale to nevím jestli by mě bavilo, možná jako soudce, nebo kriminalista).
Každopádně cítím to vnitřní naplnění při představě, že bych pracoval v nějaké firmě na různých důležitých obchodních projektech. Hlavně, aby ta práce nebyla stereotypní...
Na strojárnu jsem šel, protože i když jsem mohl, tak gympl mi nepřišel vhodnej pro mě a byl jsem rád,že se zbavím předmětů jako biologie, chemie a dalších zbytečných pro mě, navíc během studie na VŠ můžu mít dost dobrý brigády v tom oboru ze sš a i kdybych nešel na VŠ, tak mám zadní vrátka.
Ale zpět k výběru.
Prostě napadá vás nějaký VŠ obor, podle mého dosavadního popisu, vhodný pro mě? Nebo něco, co by se zaměřilo na tu techinku i obchod, nebo psychologii. Třeba kdyby moje sš šla skombinovat s nějakou VŠ. Například bych byl manažer nějaké technické firmy. Zatím hledám jen nápady. Tak mi můžete vypsat i nějaké, které vám budou zprvu připadat mimo mísu.
Snad chápete jak tu kombinaci myslím. A i kdyby vás napadlo něco jinýho než skombinovanýho, tak se taky podělte.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny