Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kvalitni boty na cely rok, co vydrzi vice let

Zdravim,

vzdycky jsem boty delil na zimni (a potazmo podzimni) a letni (a potazmo jarni). Nyni jsem se dostal do situace, kdy se mi oba pary rozpadly a uz mi dosla trpelivost s dosavadnimi znackami (letni jsem vystridal vsechny mozne Adidas, Nike, Vans a zimni Baty, Alpine Pro atd.). Kdyz se zamyslim, tak si nevybavim zadne boty, ktere by mi vydrzely 2 a vice let v nejakem prijatelnem stavu. Nevim, jestli je to mym zachazenim.
Vetsinou jsem za vyse uvedene znacky nedaval vice jak 2-3 tisice. Nyni zvazuji investici do bot, klidne i o trochu vetsi castku. Chtel bych boty, ktere by se idealne daly nosit cely rok (na zimu treba nejake zateplene vlozky), vypadaly aspon trochu prijatelne a hlavne vydrzely vice let. Jeste bych uvital, aby se snadno nepromocily. A naposledy - ted budu mozna az moc narocnej, ale super by bylo neco, v cem lze absolvovat i par treku, aniz by se rozpadly. Vzdycky mi vice sedely nizsi boty pod kotniky, takze na vysoke bych si zvykal tezko, ale nejak bych to asi zvladl. :)
Mate nekdo prosim zkusenosti se znackami, ktere by trochu mohly odpovidat mym pozadavkum? Tipl bych si, ze se budu muset podivat spis po outdoor kategorii, nicmene pred 2 lety jsem si neco zkousel i v Eccu - nakonec jsem to nekoupil, protoze to byly boty asi za 6 tisic, ale pamatuji si, ze byly mozna nejpohodlnejsi, ktere jsem kdy mel na noze, z jaci kuze a pry by se daly prave s vlozkami na zimu nosit celorocne, takze to je mozna dalsi mozna cesta..
Pokud se nic nenajde, existuje jeste v roce 2019 moznost nechat si boty usit na miru? A bylo by to k necemu v mem pripade? :D

Diky za vase napady.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Přikláním se k tomu ECCO. Sice nemám tak vysoké nároky jako tazatel, ale nikdy jsem nebyl nespokojen…
jirka44 27.11.2019 17:11
jirka44
Diky za radu, jak dlouho vam Ecco vydrzi?
anon1805 28.11.2019 19:39
anon1805
Já si od nich kdysi pořídil společenské mokasíny za asi trojku a šlapal v nich prakticky celodenně/c…
ApoCalypse 29.11.2019 10:45
ApoCalypse
než se totálně vysypal vnitřek podrážek.. taková ta černá mechovka, že? Taky jsem zažil. Na koncert…
jirka44 29.11.2019 15:27
jirka44
jj, furt jsem si říkal, kurňa, to ten prach nemůžou jednou vyluxovat pořádně? nový
ApoCalypse 02.12.2019 16:41
ApoCalypse
skús pozrieť boty a la Bates,Hanwag,Belleville,SurPlus,HAIX,Tru-Spec OCP,Blackhawk,Palladium min.tri… poslední
audax 11.12.2019 20:53
audax

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru