Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Autoškola - problém se udržet v pruhu

Aby se soustředila na stěrač jsem taky nepsal.

Takle s prominutím hloupě jde okecat úplně všechno, a jde použít na všechno, bude se soustředit na cestu před sebou tak sjede do škarpy, bude se soustředit na chodce tak sjede do škarpy, bude se soustředit na tam to, najede do škarpy.
Když pak někdo napíše ať si dává pozor na chodce, náký chytrák odpoví, bude se soustředit na chodce tak sjede do škarpy, když napíše ať se soustředí před sebe aby nesjel do škarpy, tak chytrák odpoví že když bude čučet předsebe, tak přejede nebo zabije chodce.
Tak jak "na to musí dojít sama", s čím souhlasím (říká se tomu anticipace) ale klidně taky můžu říct že je to rada na houby, nemumíš zařadit rychlost, nevíš jak se orientovat na silnici = to se musíš naučit sama, (určitá rada ale žádná) "na to musíš dojít sama" a basta. Což jde univerzálně použít úplně na vsechno, máš problém, na to musíš časem dojit sama.
(ono taky pro někoho může být smrtelně pozdě když vjede do protisměru než "na to podvědomě přijde sama")

Možná máte jen problém s definicí slova "pomůcka". Psal jsem, že když má problém s orientací a přejízdi autem čáru (do druhého pruhu), tak se může řídit podle prvního stěrače, aby věděla kde zhruba na té silnici je, né ať ho fixuje během jízdy nebo cosi, to jste si vymysleli vy.
Pomůcka se používá v daný moment v určité situaci, neni nejakym pravidlem, pro jakési přehnané a zaujaté závěry, jako by měla jet a sledovat jen stěrač. Popravdě by mne ani nenapadlo, a nečekal bych, že by to někdo mohl vůbec brát, nebo takle přemýšlet. (a už vůbec né u tebe)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny