Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nakoupil jsem zboží na Huglo.cz - asi podvodný eshop

Podvodníci to být nemusí,spíš klasický překupník typu postovnezdarma apod.Nechají si zaplatit předem a pak to objednají z Číny na Tvoji adresu.Měl sis přečíst jejich obchodní podmínky:

1/Doba dodání se pohybuje v rozmezí 5 - 40 pracovních dní od přijetí platby.
2/S ohledem na aktuální mimořádnou situaci a to na pandemii způsobenou COVID-19 se může stát, že bude prodloužena dodací doba zásilek a to z důvodu omezení letecké dopravy a logistického zdržení na nejenom straně zahraničních dodavatelům, ale také na straně České pošty nebo Zásilkovny, neboť tyto dva české subjekty přebírají zahraniční zásilky a rozváží je až k Vám do rukou nebo na odběrná místa.
Naši dodavatelé dělají co mohou, aby urychlili dobu dodání ale jsou nuceni respektovat vládní nařízení a opatření pro zamezení šíření COVID-19, která se dotýkají omezení dopravy. Doručení zásilky se tak může prodloužit až o 40 pracovních dní k běžné doručovací době.

Taky se jich můžeš zeptat,kdy pošlou:
[quoteBudeme se snažit, aby objednávka byla vyřízena v co nejkratší době. Pro jakékoliv dotazy ohledně objednávky nás kontaktujte na emailu info@huglo.cz[/quote]

Ten kontakt tam mají, nejsou anonymní:

Internetová nákupní galerie je provozován na webové stránce umístněné na internetové adrese www.huglo.cz
Provozovatelem internetové nákupní galerie je ROPETA LTD, identifikační číslo (CRN): 11761407, se sídlem Enterprise House 2 Pass Street, Oldham, Manchester, United Kingdom, OL9 6HZ zapsaná v obchodním rejstříku vedeném v Cardiffu ve Velké Británii

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny