Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prázdnota a osamělost

Ještě před pár hodinami sem byl happy a teď mě popadla samota a prázdnota, nemám žádné zvíře (měl sem kotě které přejelo auto), nemocného tátu, a rozvedené rodiče. Přijdu si strašně osamělý a prázdný. Dřív sem nechápal proč to někdo cítí, ale už to asi chápu je mi 19, a nevím co mám dělat abych nebyl sám, určitě si mám najít holku, i kdyby mě nějaká chtěla tak jsou to všechno stejně mrchy co nechtějí lásku, pokud nejsou tlusté, ale prostě se s nějakou holkou jenom mazlit, nepotřebuji se"x, prostě s ní někam chodit třeba do kina, bowling atp. Aniž by to byla zlatokopka a byla aspoň trošku pěkná. Jenže to nemá asi smysl protože je to hodně těžké. Mám chuť se i zabít z té prázdnoty v životě. To že neumím češtinu by psát nemusíte já ji umím ale chci se jen vyzpovídat, a ne psát diktát. Jak lidé řeší tu prázdnotu v životě?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ideální je prázdnotu pozorovat, ale to bez vedení nikdo dokáže a musíš na to mít hodně velký koule.…
Kyncl 20.05.2020 18:10
Kyncl
Zajímavá teorie, mohl bys jí trochu rozvést (třeba k čemu je to dobrý) ? :-D poslední
afroman 25.05.2020 22:40
afroman
No přece hospoda! Tam te to rychle prejde a podle toho jak te to sere mozna i rychle osamělej nebude… nový
Mojmirek 24.05.2020 12:03
Mojmirek
A když každýho škopka koupí rovnou dvakrát a někomu nabídne, hned bude mít kolem sebe plno kamarádů.… nový
Prasak 24.05.2020 14:31
Prasak
Jsi prázdný, protože to sám tak chceš. TY chceš chodit na bowling, TY chceš chodit do kina, TY se ch… nový
mif 25.05.2020 15:59
mif
nechápu jak někdo, kdo má internet se může nudit. Co by si dělal v minulém století? To bys byl rád z… nový
rýmovník 25.05.2020 16:20
rýmovník

Ideální je prázdnotu pozorovat, ale to bez vedení nikdo dokáže a musíš na to mít hodně velký koule. Většina lidí se jí vyhýbá prostě tím, že se neustále něčím zaměstnává, prací, koníčky, zábavou nejrůznějšího druhu, a čeho se nejvíc děsí je nuda. Utíkají tak od opravdového řešení a čím víc se zaměstnávají, tím víc tomu říkají že "žijí naplno". Ve skutečnosti jsou ale "mrtví".

Jsi prázdný, protože to sám tak chceš. TY chceš chodit na bowling, TY chceš chodit do kina, TY se chceš mazlit. A nezeptal ses potenciální holky, co by chtěla ona? Trošku pěkná je co? Proč nechceš baculku? Protože ti říká pravdu? Nebo máš proti baculkám něco konkrétního (kromě baculatosti)? Jsi jen mileniální idiot a zmrd. Občas lituju, že jsem si nepodvázal pytlík (a to není ten brourk).

nechápu jak někdo, kdo má internet se může nudit. Co by si dělal v minulém století? To bys byl rád za nintendo a za každou novou kazetku co by si sehnal a to by ti vydrželo na krátko a potom bys to mohl hrát pořád dokola jak autista. Já jsem contru z roku 1988 dohrál asi tak 30 krát a jsem rád, že mám velký výběr a nemusím ji dohrávat znova i když je to prvotřídní hra.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru