Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem SLSP - Blokovanie platieb na internete

Dobrý deň, chcel by som sa vás spýtať, či sa oplatí byť u SLSP, alebo prejsť na inú banku?

Občas na internete platím cez kriptomeny (väčšinou BTC), a cca 4 dni dozadu som sa dozvedel od podpory (kriptomat.io), že mi moja banka zablokovala platbu. Vôbec nechápem prečo, banka mi nenapísala vôbec nič prečo mi to zablokovali atď... A už ma tím celkom vytáčajú. Môže to byť tím, že mám jednu pôžičku? A majú oni vôbec oprávnenie takto len tak blokovať platby na internete bez jediného oznamu? e-mail im písať nebudem, lebo kým oni odpíšu, to trvá aj mesiac. Do pobočky čas ísť tento týždeň nemám, keďže chodím do práce. Máte s tím niekto skúsenosti? Prípadne akú používate banku vy, a ste s ňou spokojný?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kašlem už na celú banku. Aj tak ju budem budúci týždeň meniť. Aj keby som tam šiel, a "ťahal ich za… poslední
MrGoldon 20.06.2020 13:32
MrGoldon

Kašlem už na celú banku. Aj tak ju budem budúci týždeň meniť. Aj keby som tam šiel, a "ťahal ich za ručičku" (t.j presne povedal, čo od nich chcem (stránka, čas atď...)) tak by som sa aj tak nič nedozvedel.

Chcel by som sa vás ešte spýtať, poznáte nejaké stránky podobné kriptomat-u? Skrátka stránky, kde sa dajú kúpiť kryptomeny. Viem, že Opera má Crypto Wallet, ale viac mi vyhovuje skôr nejaká PC verzia, než mobilná. Viem... teraz si možno niektorý z vás povedia "To je také ťažké do google napísal napr. online crypto wallet?" áno, máte pravdu, pre mňa to je ťažké, lebo neviem či je chyba vo mne (že neviem hľadať na googli), alebo mám retardovaný google. Lebo keď tam napíšem napr. "online crypto wallet", tak mi to vyhľadá LEN Slovenské stránky, a aj to väčšina z nich je len napr. "Ako kúpiť kryptomeny" alebo "Obchodujte s bla bla" atď.... skrátka google mi nevyhľadá nikdy to, čo presne hľadám a môžem to tam napísať hocijako. Takže vás chcem poprosiť, či nepoznáte niekto nejakú stránku na kúpu kryptomien.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru