Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Jak jste tento den oslavili?

Brzy mi bude 18 let a zajímalo by mě, jak jste tento milník života oslavovali vy. Byl pro vás den D speciální, stejný jako ostatní dny nebo jste se ráno cítili výjimečně? Přece jen se jedná o překročení pomyslně hranice dospělosti, kdy vše, co za vás doposud řešili rodiče teď přechází na vlastní pěst.

Když vezmeme v potaz dárky a oslavy.. byli jste jedni z těch, kteří uspořádali obrovskou párty s okruhem nejbližších přátel, nebo jste se spíše stranili a cinkli si skleničkou s rodinou? A co vám věnovali? Vím, že já nikdy žádné obrovské dárky nedostával, jen nějaké drobnosti typu deodorant, polštář či triko.. nicméně když už se jedná o tu hranici dospělosti, možná, že by to přece jen něco většího být mělo. Co myslíte? Slyšel jsem, že někdo k osmnáctinám dokonce dostal auto nebo samostatný zájezd do zahraničí.

Někdo slaví v ústraní, někdo má čuch na obrovské slavnosti se spoustou lidí.. je zvláštní, jak se jednotlivé názory liší a jak je ten svět různorodý. A přáli jste si vůbec něco, co se po narozeninách vyplnilo? Stali jste se úspěšnými?

vaše 18. narozeniny tu už byly dvakrát, to opravdu stačilo. Na témata o ničem tu máme Debaty, tohle je poradna
(Kurt)

Předmět Autor Datum
Je to jen nepodstatný den, kterým se není potřeba zabývat. Navrhnout rodičům zakoupení auta pro osla…
karel 06.08.2020 15:23
karel
Den jako každý jiný. Ostatně za dva týdny potom jsem maturoval, takže jsem měl jiné starosti, než ně… poslední
Wikan 06.08.2020 15:24
Wikan

Zpět do poradny Nahoru